Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Niekdajší zamilovaný pár z vysokej školy, už dlho rozvedená vorkoholička Olivia Pershingová (Josie Bissett) a nedávno ovdovená bývalá popová hviezda Mick Turner (Jack Wagner), sa zhodou náhod po rokoch opäť stretnú práve cez víkend, kedy sa má konať Oliviina svadba s jej obchodným partnerom. Vysvitne totiž, že hotel, v ktorom sa má svadba odohrať, patrí práve Mickovi a dokonca má počas obradu aj vystúpiť s hudobným číslom. Spočiatku to preto nie je vôbec príjemne stretnutie, no ako sa udalosti počas víkendu vyvíjajú, Olivia a Mick zistia, že na povrch vychádzajú staré city. Prejde budúca nevesta svadobnou uličkou podľa plánu alebo sa rozhodne dať svojej prvej láske druhú šancu? (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

mac000 

všetky recenzie používateľa

... a přirozeně že se k sobě opět vrátí, když zjistí, že vše tehdy bylo vlastně jinak! Představitel hlavní role J. Wagner je za Velkou louží docela populárním seriálovým hercem (a i z tohoto příběhu tvůrci "vymačkali" čtyři falší pokračování - Bůh nás ochraňuj !) ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Prima LOVE si na podobných červených knihovnách založila živnost. Byla to láska až za hrob, pak se něco pokazilo a když už si každý jede to svoje, tak tomu náhoda chtěla, že se jejich cesty opět zkříží. Tyhle béčkové romantiky jsou si všechny podobné jako vejce vejci a vlastně tady ani není, co recenzovat. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama