Reklama

Reklama

Říše pavouků

(TV film)
  • Kanada Spidermania
všetky plagáty

Obsahy(1)

Výprava se světově uznávaným sběratelem pavouků Rickem Westem do odlehlých koutů zeměkoule za nejstaršími a vzácnými druhy tarantulí. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

IvonaK 

všetky recenzie používateľa

To byl opravdu krásný pohled když se člověk zamiluje sklípkana a sklípkan jeho city opětuje. Přála bych si takovou vazbu jak zde ukazovali taky někdy zažít. :-) Jediné co mě iritovalo bylo to, že měli v plánu vyhubit sklípkany v ovocných sadech jenom proto, že se jich tam lidé báli. Takové lidi co by ubližovali sklípkanům bych asi nesnesla. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Mňa ako chovateľa vtáčkarov (nie tarantúl) vždy poteší nejaký ten dokumet o nich. Rick West ako jeden z najväčších borcov z oblasti vtáčkarov cestuje do Mexika za slepím pavúkom Speleopelma reddelli. Pokračuje do Venezuely za pavúkom Chromatopelma cyaneopubescens a cestu zakončí stretnutím sa s najväčším pavúkom sveta Theraphosa blondi. Dokument je natočený hlavne pre nezainteresovanú verejnosť, no aj ľudia čo do sveta vtáčkarov trochu vidia si v ňom niečo nájdu. PS: Názov dokumentu sedí s obsahom, ale zoznam hercov je vypísaný z iného rovnomenného dokumentu. ()

Reklama

Hopper 

všetky recenzie používateľa

V podstate len reklamný blábol, kde si všetci tľapkajú po pleciach o tom akí sú tí druhí geniálni a ako sa s nimi fasa pracuje a aký je Spiderman idol. Chvíľu sa to dá, ale potom sa to už začne opakovať a nudiť. ()

Zaujímavosti (1)

  • V dokumentu se objevují sklípkani rodu Brachypelma, konkrétně auratum, smithi a vagans, dále rosea z rodu Grammostola, cyaneopubescens z rodu Chromatopelma, muticus z rodu Pelinobius a dále zástupci rodu Aphonopelma a Theraphosa. (Inferion7)

Reklama

Reklama