Reklama

Reklama

Frank Adler (Chris Evans) je slobodný muž, ktorý v prímorskom meste na Floride vychováva svoju výnimočne nadanú neter Mary (Mckenna Graceová). Frank chce Mary dopriať obyčajné, šťastné a pokojné detstvo so všetkým, čo k nemu patrí, ale zámery mu prekazí jeho panovačná matka Evelyn (Lindsay Duncanová). Keď sa zámožná Bostončanka dozvie o matematickom nadaní vnučky, rozhodne sa o ňu postarať sama, pričom jej ďalšie plány by mohli Franka a Mary rozdeliť. Keď sa v rodine neznesiteľne vyhrotia ostré spory a napäté vzťahy, strýko s neterou musia neodkladne konať. Podporu nájdu nielen u ich domácej pani a najlepšej priateľky Roberty (Octavia Spencerová), ktorá im nezištne pomáha a ochraňuje ich, ale aj u mladej učiteľky Bonnie (Jenny Slateová), ktorá spolu s Frankom zdieľa starosti aj obavy o nadanú žiačku a jej budúcnosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: japončina
01:37
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:34

Súvisiace novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (viac)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama