Reklama

Reklama

Recenzie (5)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

R2 experience.. psychedelický rock zo 60 rokov.... žiadny Hendrix. . čakal som dokument o robotovi R2-D2. Nápad k jeho vzniknutiu, výroba a vysvetlenie nejakých faktov k mytológií hviezdnych vojen. Miesto to som dostal fiktívny životopisný príbeh o ťažkom a dramatickom živote hviezdy star wars. Príbeh rozpráva životné ťažkosti R2 od jeho detstva cez koniec trilógie až po návrat skrytou hrozbou. Vtipné je na tom to že sa tvorcom podarilo presvedčiť mnoho významným filmovým tvorcom aby sa zapojili do tohoto vymysleného príbehu. Videl som tam naozaj významných ľudí filmového plátna ako Francis Ford Coppola či Steven Spielberg no a nechýbal žiadny významný herec novej či starej trilógie. ()

PALINO 

všetky recenzie používateľa

Zábavný dokument o jednom z najväčších nehumanoidných hercov filmového sveta. Neverili by ste, čo o ňom dokážu prezradiť jeho ľudskí kolegovia. ()

-tHESWINe- 

všetky recenzie používateľa

No dobře, fiktivní dokument o R2-D2. I když jako nápad to zní dobře, provedení mírně pokulhává. Tvůrci dělají zásadní chybu když předstírají že R2-D2 není robot, že má problémy s otcem, má problémy s alkoholem ... že čeká se svou přítelkyní děti. Nějak mě tohle dílko příliš nenadchlo, asi jsem čekal o něco promyšlenější, "uvěřitelnější" zábavu. ()

Reklama

Reklama