Reklama

Reklama

24: Legacy

(seriál)
  • Česko 24 Hodin: Nezastavitelný (viac)
Trailer
Akčný / Dráma / Mysteriózny
USA, 2017, 8 h 21 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvorcovia:

Manny Coto, Evan Katz

Hrajú:

Corey Hawkins, Dan Bucatinsky, Anna Diop, Charlie Hofheimer, Miranda Otto, Teddy Sears, Jimmy Smits, Ashley Thomas, Sheila Vand, Kathryn Prescott (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Hodiny znovu tikajú v novom stvárnení seriálu 24, ktorý získal cenu Emmy. V seriáli 24 sledujeme adrenalínové preteky s časom, ktorých cieľom je zastaviť zničujúci teroristický útok na pôde Spojených štátov - a to všetko opäť v reálnom čase, ktorý je základom tohto žánrovo jedinečného seriálu. Elitný tím špeciálnych jednotiek USA pod velením seržanta Erica Cartera pred šiestimi mesiacmi v Jemene zabil vodcu teroristov, šejka Ibrahima Bin-Khalida. Bin-Khalidovi nasledovníci potom vyhlásili nad Carterom, jeho tímom aj ich rodinami fatvu a prinútili ich vstúpiť do federálneho programu na ochranu svedkov. Keď sa však Carterovi niekto pokúsi siahnuť na život, je mu jasné, že jeho tím bol odhalený. Aby Carter zabránil ďalším útokom, požiada o pomoc Rebeccu Ingramovú, ktorá viedla akciu, pri ktorej zahynul Bin-Khalid. Táto nadaná a ambiciózna tajná agentka odstúpila z postu národnej riaditeľky CTU, aby podporila svojho manžela, senátora Johna Donovana pri jeho kandidatúre na funkciu prezidenta Spojených štátov. Po desaťročiach prebdených nocí a zmeškaných osláv sa konečne dostala na vrchol. Keď je Biely dom na dosah, dokáže sa skutočnej vžiť do novej úlohy prvej dámy? Alebo ju znovu pritiahne jej láska k akcii? Carter s Ingramovou počas tejto rýchlej a vzrušujúcej jazdy spoločne odhaľujú sofistikovanú teroristickú sieť, ktorá ich prinúti položiť si otázku: komu vlastne môžeme dôverovať? Zatiaľ čo bojujú proti Bin-Khalidovým stúpencom, musia čeliť vlastnej identite, rodine aj minulosti. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:30

Súvisiace novinky

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (viac)

Reklama

Reklama