Reklama

Reklama

Sandman

(seriál)
  • USA The Sandman
Trailer 1
USA, (2022–2023), 19 h 8 min (Minutáž: 38–64 min)

Predloha:

Neil Gaiman (komiks)

Hudba:

David Buckley

Hrajú:

Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Charles Dance, Boyd Holbrook, Jenna Coleman, Vivienne Acheampong, Sanjeev Bhaskar, Asim Chaudhry, David Thewlis (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(21)

Existuje svět, kam se dostaneme, jenom když zavřeme oči a usneme – říká se mu Snění. A Pán snů Sandman (Tom Sturridge) tam umí zhmotnit naše nejhorší noční můry a představy. Když Sen nečekaně padne do zajetí, ve kterém stráví sto let, vyvolá jeho nepřítomnost dlouhou řadu událostí, které navždy promění svět spících i bdících. Sen se proto vydává na putování mezi světy i v čase a napravuje chyby, které udělal za dobu svojí dlouhé existence, musí znovu prozkoumat, kdo je přítel, a kdo nepřítel, a poznává taky nové bytosti – ať už kosmické nebo ze světa lidí. (Netflix)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Ať se ti o mně zdá (2022) (S01E03) 

Constantine mala klitoris, z ceplej rici sala hnis....snáď mi to chlapci z Horkýže slíže odpustia, ale tentokrát nemal Bernardín apetít ale z tohto by sa nádherne dala sraviť paródia na Rammstein s dokonalým textom. Je úplne jedno že toto bola doposiaľ rozhodne najlepšia epizóda, keď sa musel objaviť čiernobiely LGBT pár....rovnako na pitchu ako to tu degeš zadrel aby dostal kopejky od Netflixu na túto sériu rovnako na pitchu znížim hodnotenie o 1*...táto liberálno-kockotná agitka odpadu z Netflixu je trápnejšia ako Spartakiáda a prvomájové sprievody KSČ. ()

Naděje v pekle (2022) (S01E04) 

Viete prečo je v pekle zima? Lebo Lucifer odmietol Russku platiť za plyn v rubľoch....nádherny vizuál, prevedenie, epická bitka doplnená skvelou linkou s Rosie sa naozaj ako to tu niekto spomína mohla stať jednou z najlepších seriálových epizód roku, keby...keby nebol Lucifer syr. Neviem či trojuholníkový Karička, tavený Bambino, plátkový Lemander či plesnivý Niva, ale práve genderový kockotizmus a Lucík, kráľ pekiel s klitorisom celkový dojem epizódy, ktorá by s prehľadom dostala 5*, pokazil. Tak zbytočné ako slepé črevo ale Kim Kardashian... ()

Nonstop (2022) (S01E05) 

Najteplejšia epizóda všetkých čias odhalila to čo žiaden liberálny retard nedokázal pochopiť a to pravú podstatu ľudí ako takých. Nie je to o tom že nepochopili že Netflix si pretvára obsah komiksu podľa vlastných predstáv (keď liberálny troll kritizuje iných mohol by mať aspoň dostatočné IQ nato, aby si vygúglil postavu Johna Constatina, ktorý určite nemal v predlohe z roku 1988 klitoris ale bol muž), pointou je že Netflix a liberálny hnoj žijú v predstave tolerantnej spoločnosti v ktorej šéfujú ženy, lesby sú na každom kroku a šťastné a maminka nechá chlapa klátiť svoje dieťa. John D podržal v ruke jeden rubín a spoločnosti, tejto utopistickej, nastavil zrkadlo a aj keď liberála čo to číta teraz napadne odpísať že Sandman nakoniec vyhral, vyhral iba v komikse a sne :-D. Mňa toto neprestane baviť asi nikdy...aj keď to záver trochu pokazil tých 35 minút v nonstop bistre bola teda brutálna jazda. ()

Zvuk jejích křídel (2022) (S01E06) 

Ako málo stačí k tomu aby človek nemal čo vytknúť, stačí tam nenapchať sebavedomé ženy, LGBT a rasizmum proti belochom a hneď je z toho skvelá epizóda s filozofickým poňatím... ()

Domek pro panenku (2022) (S01E07) 

Na pretlak buzerantov sme si už zvykli ale uvidíme komentár sebavedomej Netflixáckej fanynky-liberálnej tupej kravy ako obháji prečo je Rose Walkerová v seriály niggaz kýmv predlohe komiksu beloška? Že sériovýmvrahom ani zlodejom v uličke nie ježiaden niggaz ale biely muži ani netreba pripomínať, to liberálny neofašisti berú ako samozrejmosť. Popieranie reality a kriminality ní grčiat nezmení to že táto rasa bude v kriminalite pokračovať aj naďalej... ()

Hrací dům (2022) (S01E08) 

Dokurvenie Sandmana liberálnymi neofašistami z Netflixu pokračuje, biely bububu ujo týra černoška zabijaka, člena rasy nadradenej podľa liberálneho odpadu spoločnosti nad všetky ostatné rasy a tak je jediným zaujímavým momentom naozaj súd Morfeusa a jedinou postavou Korinťan...ktovie ako sa cíti biely chlap, ktorého ako dieťa týrali dvaja aromáci v česku pri jeho ceste z návštevy rodiny naspäť do detského domova či mentálne postihnutý chlapec, ktorého sexuálne zneužíval aromácky starší člen nadradenej rasy správnej farby...na toto asi žiaden liberálny dementný troll reagovať radšej nebude.... ()

Sběratelé (2022) (S01E09) 

A opäť sa ukázala hlúposť, v ktorej Netflix úplne zbytočne šľapne na liberálny plyn v epizóde jednej a v druhej sa to snaží vykompenzovať a tá epizóda je pre ich nohsledov traumou, čím naštvú aj svojich. Cereal serial míting s milou prešmyčkou, pochopiteľne silnými sebavedomými ní gr chatmi má najlepšiu linku práve s chlapíkom, ktorý mladému bubáčikovi povie že uňho v izbe bude v bezpečí. Pravdou je že seriál pôvodne nemal byť komédiou ale tu sa človek musel zasmiať a tento detail vytiahol aj u mňa túto epizódu na solídne 4*, aj keď hororový nádych sa vytráca už úplne. ()

Súvisiace novinky

Sandman se dočká druhé řady

Sandman se dočká druhé řady

03.11.2022

Tak je to konečně oficiální, a fanoušci už můžou přestat na sociálních sítích bombardovat spisovatele a scenáristu Neila Gaimana dotazy, jestli a kdy Netflix obnoví adaptaci jeho slavného komiksu… (viac)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Netflix chystá Sandmana

Netflix chystá Sandmana

01.07.2019

Kultovní komiks The Sandman se v Hollywoodu pekl už pěknou řadu let. Oceňované dílo spisovatele Neila Gaimana zkoušela studia přivést na plátna kin už někdy od počátku devadesátých let minulého… (viac)

Reklama

Reklama