Reklama

Reklama

S jako Stanley

  • Veľká Británia S Is for Stanley
Trailer

Obsahy(1)

Bohatý a zajímavý život slavného filmaře Stanleyho Kubricka očima jeho dlouholetého řidiče Emilia D’Alessandra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Po prečítaní obsahu som si myslel že ma to až tak nezaujme. Predsa len, dokument o režisérskej ikone pohľadom iba jedného asistenta nemusí dopadnúť najlepšie. A myslím že som nebol jediný čo si to myslel. Nakoniec som milo prekvapený. Kubrick bol extrémne podivný človek, miestami až trochu magor, no ajtak na mňa všetko pôsobilo príjemným a uvoľneným dojmom. Spracovanie stoji iba na hovorenom slove bez nejakých veľkých archívnych záberov ale zistil som že takýto prístup vie o človeku odhaliť omnoho viac. Niesom skalný fanúšik režisérovej tvorby ale toto je povinnosť pre všetkých milovníkov filmov. Zvážnie sa až ku koncu a väčšinou ideme v pohodovom móde. Mínusy boli, prijal by som viac info priamo z natáčania a možno väčší drive ale až tak to nevadí. Odporúčam každému. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Tak nádherný dokument jsem nečekal. Ukazuje třicetiletý vztah vrtošivého perfekcionisty a jeho nejprve řidiče, později asistenta a nakonec přítele. Bavil mě Emiliův civilní pohled na natáčení všech těch veleděl od Mechanického pomeranče po Eyes Wide Shut a bavily mě Kubrickovy vzkazy a instrukce typu jak při požáru zachraňovat psy a kočky. Musel bych být z kamene nebo plechový, kdyby mi to na konci nevehnalo slzy do očí. ()

Reklama

Reklama

Reklama