Reklama

Reklama

ClownTown

Trailer 1

Obsahy(1)

Štvorica priateľov  nasadla do auta a vyrazila za kultúrou. Krátka pauza v bistre, rozhovor s jedným z miestnych obyvateľov, ktorý im poradil výhodnú skratku, a problémy začínajú. Jill totiž zistí, že si v spomínanom bistre zabudla telefón. Po prezvonení sa na chvíľu zdá, že sa na nich usmialo šťastie; jeden člen osadenstva bistra ho má pri sebe a povie im, že sa nemusia vrátiť rovnakou cestou, stačí, aby z nej zišli a namierili si to do blízkeho mestečka Clinton, kde im on mobil odovzdá. Dôverčivá štvorica spraví všetko podľa pokynov, dorazí na miesto a čaká. Vyzerá to tak, že v meste niet signál, a čo je oveľa zvláštnejšie, ani živej duše. Keď sa mestečko ponorí do tmy, skupinka sa po márnom čakaní rozhodne odísť. Má to však háčik: auto sa ani nepohne, niekto sa s nim trochu pohral. Keď sa konečne sa na scéne objavia nejakí ľudia, neznamená to žiadnu úľavu. Banda násilníkov oblečená v klaunovských háboch neprišla rozdávať smiech či pobaviť. Ako všetci rýchlo zistia, ide im len o jedno jediné: o ich životy... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (42)

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Mám rád horrory s klauny a miluji vyvražďovačky. Klauni byli hrůzostrašní a kdybych je potkal, tak bych zakřičel a zřejmě se i posral. Bohužel, sledování mi kazili amatérští herci, kteří hráli oběti. Já tedy nevím, ale když je celou dobu nahánějí, tak by měli být oběti udýchaní, měl by se jim z hrůzy třást hlas a měli by mít jazyk na vestě... Bohužel, všichni jako by ten text dialogů právě četli, bez emocí, strojově, prostě amatéři .... :-( 50% ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Nic proti ničemu. Opuštěné městečko, kterému vládnou krvelační klauni a proti nim parta relativně mladých a ne úplně nesympatických lidí. Na můj vkus se tu sice trochu moc ječelo, ale jinak to byla celkem fajn naháněčka s povedenými šašky a solidní dávkou krve. Jako herec se Nagel potácí od bídy k nouzi, ale jako režisér překvapivě docela uspěl. Tak jen tak dál. 60% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Strata osobných vecí sa nevypláca! Keď štvorica priateľov odbočí z naplánovanej trasy, aby sa spojila z nálezcom mobilného telefónu, ani vo sne by ich nenapadlo, že zdanlivo banálny problém prerastie v krutý boj o život. Opustenému, vidieckemu mestečku totiž vládne skupinka psychopatov, prezlečených do kostýmov klaunov. Toľká škoda, že sa nekládol väčší dôraz na gore či originalitu násilia, lebo "ClownTown" určite nie je márnym hixploitation-om. Na "prvoťák" od Toma Nagela, ktorý za celú svoju hereckú kariéru účinkoval v dosť veľkých "prešľapoch" (usudzujem podľa tunajších hodnotení užívateľov), musím uznať, že sa nejedná o najhorší režijný štart. Skúseností zrejme nabral dostatok, v hlave si to zrátal, pričom je cítiť, že sa všemožne snaží vyhnúť hlúpym vsuvkám. Samozrejme, treba brať v úvahu, že sa jedná o horor, pričom koho už dnes prekvapí logika v príbehu, kde v prázdnom meste vyčíňajú vraždiaci klauni. Potešil mĺkvy prejav záporákov, lebo mne osobne trápne smejúci sa šašo z pod hradieb Matúša Čáka strach nikdy nenahnal. Najväčším plusom je jednoznačne hudobný doprovod. Toto Nagel zmákol na výbornú a najmä vďaka tomuto prvku slušne pracuje s atmosférou. Keby bol záver väčšia drsňárna, zašiel by som s hodnotením vyššie - 60% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Asi jeden z tých lepších tohtoročných hororov, ale pri tej biede to aj tak nie je žiadna sláva. Celé jedna naháňačka po malom nočnom mestečku medzi hlavnými hrdinami a vraždiacimi klaunmi. Plusom sú celkom pekné masky (najmä ten vyškerený vlasáč pôsobil celkom desivo) a dobrá hudba. Mínusom málo gore a nedotiahnutý záver - a pritom práve v posledných konfrontáciách som čakal poriadne pritvrdenie. Nestalo sa. Mám celkom rád jednoduché vyvražďovačky a klaunov taktiež. Títo aspoň nepôsobili humorne, s nikým sa nesrali a nepovedali počas filmu takmer nič, takže sa netreba obávať, že by sa to zmenilo na komédiu. Pokaziť sa celkovo asi veľa nedalo, no vyťažiť sa dalo aj viac (Stitches a Clown pre mňa o triedu vyššie). ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Tak se mi po dlouhé době poštěstilo vidět nízkorozpočtový horor, který si na nic nehraje, s ničím novým nepřichází a přece se na něj příjemně kouká. Děj je pěkně vystaven. Slečny jsou solidně obdařené. Hudba od kohosi neznámého, snad dokonce i vlastnícího vaginu, byla mimořádně poslouchatelná a výrazně podporovala děj. Trošku mi vadilo mužské zastoupení hlavních hrdinů, a to včetně jejich nemastných hereckých výkonů. Ženy to měly o poznání snazší. Ženy si obvykle v hororu vystačí s pronikavým jekotem, solidní přední nápravou a vystrašeným pohledem. Parta krvelačných klaunů byla kupodivu velmi sympatická. Člověk by jim snad i fandil. I atmosféra městečka byla luxusní. Inspirace skutečným příběhem je třešničkou na dortu. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama