Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napriek zákazu svojho otca Nemo hneď prvý deň v škole opúšťa bezpečie korálového útesu a vydáva sa do hlbokej vody, aby kamarátom dokázal svoju odvahu. Nanešťastie ho odchytí športový potápač a Nemo skončí v akváriu v prístavnej zubnej ordinácii v Sydney. Jeho nešťastný otec s pomocou modrej korálovej rybky Dory, trpiacej stratou krátkodobej pamäti, vypláva na jeho záchranu. Cestou čelia mnohým nebezpečenstvám a stretajú najrozličnejších obyvateľov morských hlbín. Medzitým Nemo spolu s ostatnými obyvateľmi akvária – pračudesnou partiou morských tvorov – pripravuje plán úteku späť do mora... (TV JOJ)

(viac)

Galéria (67)

Súvisiace novinky

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

04.09.2018

Pokračování velebeného hitu Úžasňákovi 2 je nyní oficiálně nejvýdělečnějším animovaným filmem v Americe. Nejen to, jsou zároveň prvním animákem, který si tam došel pro 600 milionů dolarů. Celkově pak… (viac)

Kovbojové versus emzáci?

Kovbojové versus emzáci?

18.06.2008

Ano, a dokonce ve dvou projektech. O plánované adaptaci komiksu Cowboys & Aliens, kterou pro DreamWorks a Universal produkují Brian Grazer a Ron Howard, jsme už psali. Na světě je scénář autorů… (viac)

Reklama

Reklama