Reklama

Reklama

VOD (1)

Jsi znuděn rutinou každodenního života? Vytvoř si lepší život….život online! Miliony sledujících ti garantujeme, ale je to cesta ke štěstí (Filmbox)

Recenzie (19)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Všetko o tom, ako fungujú sociálne siete a ako sa stať obľúbeným... Z tohto pohľadu celkom zaujímavé. Príbeh ako taký ma moc nezaujal, ale aspoň nenudil. Navyše tu je pomerne príjemné herecké osadenstvo a sympatická herečka. Snímok je na upršané víkendové popoludnie, keď nie je do čoho pichnúť, ako stvorený. Priemer. 60/100 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ako celok som si "People You May Know" príjemne užil. Malo to dobrú atmosféru, malo to zaujímavé postavy a celkom sa mi páči, že film ukazuje na pozitíva aj negatíva sociálnych sietí a moderného sveta budúcnosti. Možno to nebolo úplne ideálne zahraté a herecké výkony nie sú ničím výnimočné, ale keď chce človek vidieť oddychový film, tak mi to úplne stačí a vyhovuje. Má to v sebe dobré myšlienky, má to postavy, ktoré sú zapamätateľné a celkom sympatické a záverečné posolstvo je podľa mňa veľmi dobré. Nebránil by som sa ale osobne, keby bol film vtipnejší. Koniec koncov, má to byť komédia a zase mám pocit, že tu ide o zamaskovanú drámu. Ale časť, kde sa stretne Jed s Usherom je podľa mňa veľmi vtipná a celkom prekvapivo dobre spracovaná. Inak ale neviem čo by sa dalo nejako výrazne vyzdvihnúť. Možno by sa dalo pracovať so sociálnymi sieťami viac, využívať moderné možnosti a podobne, no v rámci oddychového filmu, nad ktorým nepotrebujem nejako moc premýšľať mi to úplne stačilo a som spokojný. Vezmite si z toho čo chcete. Hodnotenie: B ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film s veľmi sľubnou a aktuálnou tematikou. Medzi kľúčovými slovami by som spomenul napríklad „fake photos“, „photshop“; „influencer“, „sociálne siete“. Celá slušne vybudovaná atmosféra sa však nakoniec nevedie k vytúženému záveru – k vyvodenia nejakých hlbších konsekvencií. Ploché herecké výkony. Ten začiatok vypadal zaujímavo a slušne, v priebehu druhej polovici sa však z toho pomysleného balónu zmizli takmer všetky kubíky vzduchu. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem, že to bude úplná ptákovina a že mě na snímku nebude nic bavit, ale ukázalo se, že jako romantická komedie to celkem funguje. Netvrdím, že je to skvělé, ale jsou zde docela dobré nápady, které nemusí být nutně vtipné, ale dovedou zaujmout. Vývoj je bohužel dost předvídatelný, což ani příjemné postavy nezachrání. ()

rigby 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem trochu něco jiného, alespoň potenciál to mělo slušný. Ale už od začátku se střídalo jedno klišé za druhým, děj i samotný závěr byli snadno předvídatelné. Po chvilce to ztratilo jakékoli tempo a začalo to být silně nezáživné. Už jsem se těšil na ten konec. Ale i ten byl takový nijaký. Škoda promarněné šance, alespoň průměr se z toho mohl vytlačit. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama