Reklama

Reklama

Svadba nebude, a basta!

(TV film)
  • Česko Jak překazit svatbu (viac)

Obsahy(1)

Mladá právnička chce prekaziť svadbu svojej matky, pretože s ňou nesúhlasí. Netuší, že pri tom sama nájde muža svojich snov... Anna Coltonová (Rachel Boston) je na kariéru zameraná rozvodová právnička zo San Francisca, ktorej profesionálny život nahradil túžbu po romantike. Keď sa dozvie, že jej ovdovená teta Belle (Lini Evans) narýchlo súhlasila so žiadosťou o ruku od Seana Castleberryho (Alan Thicke), šarmantného filmového veterána - ktorý už bol niekoľkokrát ženatý - Anna okamžite odletí za Belle do Seattlu, odhodlaná svadbu jej vyhovoriť. Tam sa stretáva so Seanovým synom, Dr. Clayom Castleberrym (Niall Matter), pekným a úspešným chirurgom, ktorý, znepokojený otcovou impulzívnosťou, tiež plánuje svadbu zastaviť. Aj keď si Anna a Clay spočiatku nie sú navzájom sympatickí a nedôverujú si, napokon zistia, že zdieľajú spoločný záujem a začnú plánovať, ako aby sa dalo svadbe zabrániť... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Vůbec to není tak hrozné, je to sice průhledné jak pauzovací papír a výkony herců neoslní, ale v záplavě filmů, kde jen teče krev je to příjemný oddech....50% ()

curil 

všetky recenzie používateľa

Už nevím, kam ti filmaři chodí na takové náměty. Ale když se podívám po shlédnutí na   titulky: námět - Stephanie, scénář - Nina, režie - Anička. Pak je vše jasné, stačí málo. Jen aby se děj točil kolem nějaké   svatby, jedno jestli mladých, nebo téměř důchodců, zhrzená láska je také dobrá, ale nejlepší jsou ty alfa samice, co přijdou o manažérskou funkci a znovu se ujmou kormidla. Odstavené novinářky, ředitelky banky, módní   návrhářky. Kdo má na to samé pořád koukat? Lehká pomoc, nekoukat na to, ale to bych si tu zase nemohl cancat pentli ... ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Klasická predvídateľná šablóna s očakávaným vývojom deju a sto krát omieľanou schémou. Jediné čo sa mení, sú kulisy, postavy a nejaké určité okolnosti. Občas sa zadarí do toho zamiešať aj nejakú originalitu, ale toto žiaľ nebol ten prípad. Ani len tie dialógy, ktoré zvyknú z času na čas nasmerovať romanticko-dramatickú líniu k očakávanému happyendu, nestáli za veľa. Postavy nijako obzvlášť sympatické. Takže tak... ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama