Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2026 nadchází svatební den Kate a Philipa, během něhož se setkává celá Pearsonovic rodina. Beth a Madison si hrají na detektivy a sledují Kevinovo chování, které svědčí o tom, že s někým strávil romantickou noc. Ale s kým? Všichni už se vyrovnali s tím, že Rebeččin stav se pomalu zhoršuje, ale Randalla překvapí, že ani Miguelovo zdraví není stoprocentní. Svatba je pečlivě naplánovaná do nejmenších podrobností a všechno běží jako na drátku, i když se v zákulisí dějí zajímavé věci... (Česká televize)

(viac)

Recenzie (2)

Chudobka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nejsilnějšími momenty této epizody byla nejen píseň, kterou zazpívala těžce nemocná Rebecca, ale i dojemná svatební řeč Randalla. Kate už svoje štěstí našla, ještě bych je moc přála Kevinovi. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Svadba Kate je pre túto epizódu akoby druhoradá, v podstate je to celé o Rebecce. Je veľmi smutné a dojímavé, keď vidíme, že v Kevinovi vidí Jacka a ani si nechcem predstaviť, čo sa odohráva v Miguelovom vnútri. Aby to nebolo až také smutné, kompenzuje sa to vtipným hraním sa na detective story Beth & Madison, ktoré tu vyzerajú ako najlepšie priateľky. Najdivnejšie je ale to, že sa tu ani slovkom nespomínajú Randellove dcéry, veď svadbu svojej tety Kate by si snáď nenechali ujsť!  Celkom milý bol aj "problém" s novým účesom Rebeccy za mlada. Ale najsilnejším momentom bolo vystúpenie Rebeccy s "The Forever Now". Mandy Moore💙 má úžasný hlas a ako herečka je nedocenená. Zahrať vo veku 35 rokov staršiu ženu trpiacu na Alzheimera je hotové umenie a aj preto Mandy Moore patrí právom do mojej TOP 10!!! Ach, už ostáva len zopár epizód. 4 a pol*. ()

Reklama

Galéria (20)

Reklama

Reklama