Reklama

Reklama

Bon Jovi - Always

(hudobný videoklip)
všetky plagáty

Recenzie (10)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Americký režisér Marty Callner ma na seba upozornil tým, že v začiatkoch svojej kariéry natočil výrazné hudobné videoklipy ku skladbám kapely Twisted Sister. Neskôr som zaregistroval, že zrežíroval aj veľmi podarené klipy pre Cher, Aerosmith či nemeckých heavy metalových Scorpions. Všimol som si, že pán Marty Callner má vycibrený cit pre točenie výpravných rockových videoklipov. V rámci tejto špecifickej krátkometrážnej tvorby u mňa hodne zabodoval. Zaradil som ho do prvej ligy. Tento status si u mňa upevnil aj po zhliadnutí videoklipu ku songu "Always", ktorý patrí do repertoáru americkej hudobnej skupiny Bon Jovi. Marty Callner ho natočil v roku 1994 a ja mu zaň dávam silné štyri hviezdičky. Opäť to bola trefa do čierneho. Smutná romantická rock love story. **** ()

orkadimenza 

všetky recenzie používateľa

I Don't Wanna Miss a Thing od Aerosmith a Always od Bon Jovi, to jsou dvě old-school rockové slaďárny, které jsou pro mě na absolutním vrcholu. Pokud bych si měl vybrat mezi It's My Life a Always, vyberu Always. "And I will love you baby, always. And I'll be there forever and a day, always. I'll be there till the stars don't shine, till the heavens burst and the words don't rhyme. I know when I die, you'll be on my mind. And I'll love you, always." ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Je skvelé občas si pripomenúť videoklip slávnej skupiny, ktorý vás vlastne v určitom štádiu vášho života sprevádzal. A nejde tu len o nostalgiu, ide o dávku krásy ( Carla Gugino ) a hudobného talentu ( Bon Jovi ). ()

Zaujímavosti (1)

  • Pieseň bola zložená pre film Romeo Is Bleeding (1993), čo počuť tiež zo začiatku skladby: „This Romeo is bleeding. But you can't see his blood..." (The_Misfit)

Reklama

Reklama