Reklama

Reklama

Šťastný domov

(relácia)
Reality-TV / Rodinný
Slovensko, 2016, 60 min

Účinkujú:

Jana Hospodárová

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televízie Markíza prichádza nová relácia s názvom Šťastný domov.  Relácia bude o vylepšovaní príbytkov ľudí, ktorí sa dostali do ťažkej životnej situácie a ich vlastné finančné zdroje im nepostačujú na to, aby svoje bývanie vylepšili. Šťastný domov nebude len o zveľaďovaní domovov, ale aj o príbehoch ľudí, ktorým nemá kto pomôcť. Nebudú samozrejme chýbať ani silné emócie. Moderátorkou relácie Šťastný domov je Janka Hospodárová. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (9)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hospodárová sa už takmer pred televíznym dôchodkom stáva pomaly tvárou najhoršej televízie na Slovensku a tvárou takejto falošnej kraviny. Umelé tlačenie na emócie, žobráci čo bývajú aspoň vo svojom tam vyplakávajú, nech opravia aspoň hajzel. Hlavne tie nečakané zvraty, ako napríklad situácia, že rodinka vraj ešte netuší, že ideme za nimi a oni tam natlačení štyria za dverami hneď Hospodárovej otvoria, podávajú ruky a prekvapení nejako nie sú. Jednu hviezdu by som dal, keby tým "majstrom" spadol opravovaný strop na hlavu, alebo keby celý dom sa proste zrútil. To by bol aspoň trochu zábava. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nie som včerajší a chápem isté, ehm, nazvime to „ekonomické rozdiely medzi krajinami“. Ale aj tak sú mi niektoré slovenské kópie zahraničných projektov smiešne. Napriek tomu, že v jadre ide o smutné ľudské príbehy. Chcem tým povedať, že si to porovnajte. Kým v USA desiatky a desiatky špičkových profíkov a megapočetný televízny štáb v čele so sympaťákom Tyom Penningtonom ZBÚRA starý dom a na jeho miesto postaví trojposchodovú vilu s bazénom, tak TV Markíza pošle dva osobáky s jednou nie príliš talentovanou (pseudo)moderátorkou, rodina sa odfiltruje na pár dní do hotela alebo kam a potom do ich rozpadávajúceho sa domu ležérnym krokom nabehne (OK, to je silné slovo, nakráča je lepšie) skupinka cca piatich zamĺknutých, vystresovaných týpkov v montérkach. Jasné, kto realitkám a stavebníctvu čo i len trošku rozumie vie, že to muselo celé stáť pekných pár tisíc eur. Ale proste v porovnaní s podobnými zahraničnými projektmi je to ako keby ste v pondelok zašli do Pohlreichovej reštiky a na druhý deň si dali cesnakový langoš na Zelenej vode. Nič proti langošom (najmä cesnakovým), ale asi viete, čo tým chcem povedať. Vadí mi aj zlý výber moderátorky – Jana Hospodárová je neveľmi sympatická, pomerne afektovaná osoba, ktorej ešte ako-tak verím uvádzanie počasia, prípadne športových správ. Avšak na dlhší formát jednak nemá vlohy/bunky a jednak mi príde falošná. A to jej hranie sa na to, že v domoch akože niečo fyzicky robí je dosť trápne - prezlečie sa do krásnych, novučičkých, čistých montérok a natrie zárubne v kuchyni pastelovozelenou. Sorry, to je na mňa troška drsné. Nesedel mi ani výber (česť výnimkám) rodín. Že niekto žije v chudobe, to sa DÁ pochopiť. Ale keď vidíte, že žijú v otrasnom bordeli, v akom by ani zvieratá nežili a že ho za ROKY neboli schopní a najmä ochotní upratať, tak to sorry, ale takýmto ľuďom by som určite nepomáhal (znechutil ma diel, v ktorom mali dvor zaprataný tonami neporiadku, ktorý im údajne navozili šoféri tatroviek s drevom na zimu, no to určite). ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Nečakané zmeny a úžasné emócie??? Čo?. Aj o tom je nová relácia! Ježiši kriste, neviem kto v týchto komerčných TV odsúhlasuje tieto néové trápne šou, ale tento ich smer je tak zlý, že to už nie je ani smiešne, je to niečo na spôsob Amerických reality šou z prímesou Slovenskej hlúposti-ľútosti alá Vilko Rozboril. Poďme upraviť sockám schátralé baráky, ktoré za pár rokov budú opäť v dezolátnom stave, vyšťavme z nich umelé emócie a slovač to opäť zožerie... Prečo? ()

Amper01 

všetky recenzie používateľa

No a co, že si Markíza nějakou tou reklamou něco vydělá? Podstatné přece je, že díky tomuto několika lidem opravdu zkvalitnili život! Za pár před kamerami projevených emocí mají proměněný domov. Jakoby vyhráli ve sportce. A možná i tady je ten kámen úrazu špatných hodnocení - prostá lidská závist. A taky - neosahuje to žádné násilí, sex ani monstra - a takové věci už dnes prostě nefrčí... Jen mě překvapuje, že z těch investic vytřískali jen třičtvrtěhodinové díly?! A nemůžu si pomoct - oproti české verzi o dooost slabší. Moderátoka strojená, předělávky co nejlevnější, o vlastní přestavbu se obvykle jen zlehýnka otřou... A po dokoukání mám obvykle pocit, že jsem to neviděl celé, že tomu prostě něco chybělo - což má myslím dost na triku stříhač a režisér. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama