Reklama

Reklama

Život je jazda…

  • Česko Život je jízda... (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Veterán z vojny vo Vietname John Moore (Tom Berenger) má problém s alkoholom a jeho vzťah s dvoma dospelými dcérami sa po smrti jeho manželky (Gina Gershon) tiež nelepší. Po prečítaní listu, ktorý pred ním manželka tajila mnoho rokov, sa John impulzívne rozhodol oprášiť svoj drahocenný motocykel a vydať sa na jazdu naprieč krajinou. Má v úmysle ísť sám, ale keď ho požiada jeho najlepší priateľ a bývalý druh v zbrani Charlie (Keith David), aby mohol ísť s ním, John povolí. Charlie, ktorý je vážne chorý a má možno pred sebou amputáciu nohy, chce zažiť poslednú "životnú jazdu". A tak sa dvaja prešedivení chlapíci posadia na svoje veľké cestovné motocykle a vydajú sa za dobrodružstvom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

supg 

všetky recenzie používateľa

Krásně jednoduchý film s uzasne presvedcivym Berengerem. Není to film, na který se chodí do kina ani to není film na večer s novou přítelkyni, ale pokud si chcete oddechnout a nemáte chuť na nějakou plytkou komedii, tak toto je film , který Vám taky dokáže rozsvítit slunce nad Vaším dnem. Dávám 3.5 ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Trochu vlažný film, ktorý tak ale možno tematizuje fádnosť života vojnových veteránov v dôchodku. Je presne taký, ako život bankéra v dôchodku a spoločnosti je to jedno. Tu viac, tu menej zaujímavé historky, kde nechýba ani klišé o tupých policajtoch. David a Berenger sa sem perfektne hodia a vy sa môžete baviť, ktorá známa tvár sa v akej cameo úlohe objaví. V celku však ide o feel good záležitosť, ale s prihliadnutím k trpkejším životným momentom a aj fázam. V dobe blockbusterov niet divu, že film s takýmito subtílnymi témami nemá šancu. Škoda. ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Sympatická oddychovka s pôsobivým výberom road movie, kde zaplesá srdce každého motorkára, jazdou cez Monument Valley, LA – Santa Monica a Pacific Coast Hwy 1. Možno to aj mnohým niečo pripomenie. Aj keď nie moc vydarený scenár, ale zato slušná kamera a príjemná hudba. Na jedno pozretie pri večernom kozube s pohárikom koňaku – dakomu aj bodne. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (2)

  • Soundtrack k filmu obsahuje originální píseň „American Dresser“, kterou napsali a zahráli Billy F. Gibbons a Tim Montana. (zuzza11)

Reklama

Reklama