Reklama

Reklama

Jo Nesbø: Časovaňa doktora Proktora

  • Česko Jo Nesbø: Doktor Proktor a vana času (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Zamilovaný Doktor Proktor cestuje späť v čase v zúfalej túžbe zmeniť minulosť. Chce prekaziť svadbu medzi jeho milovanou Julliette a hrozným Claudeom Clichém, no zostáva uväznený v čase. Lisa a Nilly, Proktorove mladé spoločníčky a susedky musia znovu zakročiť. Časovaňou cestujú späť v čase, aby mu pomohli. Všetko sa zmení na búrlivé dobrodružstvo naprieč časom, v ktorom sa stretávajú s Napoleonom, ledva unikajúcemu spod gilotíny počas Francúzskej revolúcie a taktiež s Johankou z Arku, ktorá bola upálená na hranici za čarodejníctvo. Alebo že by nebola? Časovaňa Doktora Proktora je farebný príbeh o troch kamarátoch, Lise, Nille a Doktorovi Proktorovi, spoločne odhodlaných urobiť všetko preto, aby zachránili históriu sveta – a lásku. Časovaňa Doktora Proktora je už druhý film založený na detskom knižnom bestselleri Jo Nesba o tak trochu šialenom vynálezcovi Doktorovi Proktorovi. (Film Europe)

(viac)

Recenzie (6)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Podobná bejkovina, akou bola aj jednotka. Musím uznať, že Jo Nesbo má celkom slušnú predstavivosť, aby dokázal spliesť takýto paškvil s prdiacim práškom a vaňou času. Ako fantasy celkom dobrý nápad, ale veľmi zle zrežírované bez jediného zapamätateľného momentu. Doktor Proktor, už ozaj stačilo :) 30 % ()

Fajolo 

všetky recenzie používateľa

Nechápem, že toto premietali v rámci filmového klubu. Veď je to typický produkt masovej zábavy. Ťažko uveriť, že je to európska koprodukcia, pretože toľko hollywoodskych klišé v jednom filme by bolo priveľa aj na Ameriku. ()

Reklama

Reklama