Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Murtaugha čaká posledný deň v službe, než sa ujme pozície kapitána. Ide navštíviť Riggsa v jeho prívese, aby mu daroval knihu spoločných spomienok. Vyrušia ich dvaja muži na motorkách, ktorí príves rozstrieľajú. Vychádza najavo, že Trishin kolega v právnickej firme pral peniaze pre texaské Árijské bratstvo. Riggsov otec Nathan sa s ním pohádal a zastrelil ho... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Koniec serie a svojim spôsobom aj serialu je rozpacity. Definitivny zaver pôsobi tak nasilne, ze ma ani nedojal. Medzi Crawfordom a Wayansom to zacalo haprovat tak ocividne, ze uz ani poriadne nefungovala chemia medzi Rigssom a Murtaughom. Crawford pôsobil cely diel strasne rozpacite. Evidentne nebol nadseny z nasilneho odchodu zo serialu. Ale ako narychlo spichnuty zaver to je stale lepsie jak keby serial ostal neukonceny ako je neraz vykom aj u uspesnejsich serialov, takze tie dve serie stali za to a snad tretia seria, ktora pre mna bude uz len spin-offom tohto serialu bude stat za to 7/10. ()

Wysch 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to smutný, protože ačkoliv jsem si víceméně na "novou" Lethal Weapon zvykl a ačkoliv byla potvrzena třetí řada, toto jest můj poslední díl. Odmítám výměnu hlavního představitele, který je imho z dvojice "nových" hlavních představitelů ten lepší, výraznější, zábavnější a s větším šarmem. Celá show by se měla zrušit. Jsem #TeamClayne. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama