Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajti sú privolaní k masakru v miestnom pohostinstve. Podľa svedkov zaútočili na reštauráciu motorkári a na zemi po nich zostali ležať traja mŕtvi. Medzi mŕtvymi je aj agent Federálneho úradu DEA, Zigman. (TV Markíza)

Recenzie (3)

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V serialy sa prvykrat objavil Leo Getz a ono to nakoniec nebola prilis velka zabava. Jeho predstavitel sa to snazil zahrat inak ako Joe Pesci. Tak utlmene az pôsobil uplne nevyrazne a nudne. Celkovo bolo v tomto diely malo humoru. Vynahradil to dostatok akcie. Niekolko prestreliek a skvele finale s vrtulnikom. No a dej sa trochu pohol ohladom Murtaughovej zeny a snad aj sa trochu nakopne aj Riggsov romanticky vztah. 6/10. ()

PatrikP4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mírné zklamání z Lea Getze (Thomas Lennon) je sice dobrý herec, ale prostě Joe je Joe... ALE je pravda že člověk jednou ročně kouká na původní Zbraň a prostě je zvyklej na něco jiného... ()

Reklama

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Dějou se samý špatný věci.. Zeptej se jeho !!" ;) Riggs s Palmerovou sice skončí v posteli, ale úplně jinak než by se jeden od Gibsonova nástupce nadál, s Getzem ovšem tvůrci naložili dost slušně.. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama