Reklama

Reklama

Jay Delanay (François Gabriel), syn bohatého amerického filmového producenta, který je se svým filmem na filmovém festivalu v Cannes, trpí psychotickými poruchami. Ze svého hotelového pokoje spatří dalekohledem krásnou mladou hvězdu v modrých bikinách. Pod záminkou, že ji představí svému otci (Jess Hahn), ji naláká do svého pokoje. (sator)

(viac)

Recenzie (4)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Druhý film rezisera rene Gainvilla, a dovolim si tvrdit, ze vyborna podivana. On ju nalaka do svojho pokoja, potom nasleduje pekny psycho masaker. Z hercov som videl Belmonda, krasnu Edwige fenech /kvoli nej som to pozeral/ a aj Jeana Bahno. Dialogy su vycibrene, tempo nenudi ... skoda ze toto pozna tak malo ludi : 85 % ()

sator

všetky recenzie používateľa

Jay Delanay (François Gabriel), syn bohatého amerického filmového producenta, který je se svým filmem na filmovém festivalu v Cannes, trpí psychotickými poruchami. Ze svého hotelového pokoje spatří dalekohledem krásnou mladou hvězdu v modrých bikinách. Pod záminkou, že ji představí svému otci (Jess Hahn) ji naláká  do svého pokoje. ()

Reklama

Reklama