Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendy sa stretnú vo filme Godzilla vs. Kong a osud sveta bude visieť na vlásku. King Kong sa svojimi ochrancami vydá na nebezpečnú cestu, aby našiel skutočný domov. Neočakávane sa však ocitnú v ceste rozzúrenej Godzille, ktorá ničí planétu. Epický stret medzi dvomi titánmi, vyvolaný akýmisi neznámymi silami, pomôže odhaliť tajomstvo, ktoré leží hlboko v útrobách Zeme. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (565)

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Nějak pořád nevím, jak se k tomuhle universu stavět... "Godzilla" z roku 2014 byla k pláči nudná, její pokračování "Godzilla II Král monster" byl nekoukatelný shit, a i když byl "Kong: Ostrov lebek" o stupínek lepší (protože se nebral tak vážně), pořád se jedná o jednohubku, kterou už si znovu nepustím. No, a teď tu máme tohle. Nikdy by mě nenapadlo, že bych mohla filmy jako "Transformers" či "Armageddon" nazvat logickými či reálnými, ale v porovnání s tímhle veledílem jsou. Najít neznámého týpka? Hračka. Dostat se do tajného zařízení? Hračka. Dorozumívání se s velkým opičákem? Hračka. Oblafnutí Godzilly hrou na mrtvé? Hračka. Nahození srdce o velikosti domu? Hračka. Likvidace satelitního signálu? Hračka. Shledání se s rodinou v totálně rozm*daném městě? Hračka. Ne, vážně, už jsem viděla hodně, ale přesto mě "Godzilla vs. Kong" dokázali překvapit, a to opakovaně. Tak proč 3*? Protože je to tak moc blbé, až je to zábavné. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $200miliónov║Tržby USA $100,916,094║Tržby Celosvetovo $470,116,094▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $22,877,906║ Tržby za predaj DVD v USA $13,311,800║ Zas sme sa riadne pošmykli na šupke z banána a natĺkli si riadne držku. Sakra to už fakt nejde vybrať trocha nápaditého, troška inteligentného režiséra, ktorý by to ako tak znesiteľne podal. Však Pacific Rim fungoval dosť dobre, tu nefunguje zasa nič. Rovnako praštený šplech ako Godzilla 2. Herci trápny až strašný, príbeh takmer žiadny až sa to stáča do takého priblblého fantasy až strach, jedine súboje gigantov strhnú ale ináč zas strašná planoba. Radšej nech to nechajú už tak. /45%/ ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Web-rip "vybehol" až dnes niečo po 9. HBO sa postaralo o "prekvapenie" a tak doterajšie názory (až na jeden - TeeAge) a pár hodnotení, hraničia s primitivizmom ľudí, ktorí samotný film ani nemohli vidieť. Tá kino verzia, ktorá bola doposiaľ k dispozícii, bola zas úplná ostuda, a tak rovnako ako "odpady", aj ostatné hodnotenia sú kompletne od veci, čiže doposiaľ dosiahnuté skóre King Konga asi nebude príliš objektívne. Ale poďme k filmu. Je to bohapustý "blockbuster". Kto v tom čaká neviem aký hlboký príbeh s tematikou jadrovej fyziky, musí byť asi tak padnutý na hlavu, ako voliči OĽANO, ktorí sú stále stoj čo stoj presvedčení o tom, že "Obyčajným ľuďom" ide skutočne o "obyčajných ľudí". Prvá hodinka "dačo" bola síce pomalšia, ale zas skvelá. Následne sa to prehupne do vizuálnych "orgií", no Ja som skutočne nesmierne zvedavý na názory podaktorých mojich "blízkych" na ČSFD, lebo mne osobne tá rýdza "scifi" zložka v podobe rôznych vložiek a aspektov, ktoré kvôli "spoilerovaniu" nemôžem spomenúť, príliš nesadla. Fakt neviem ako ohodnotiť. Ale asi medzi tri-4. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Mám rád Godzillu aj Konga, či už staré alebo nové filmy a na tento stret dvoch titánov som sa tešil. A nebol som sklamaný. Možno aj preto, že som nečakal veľa. Rovnako ako v predošlých filmoch, ani tu moc veľkú úlohu nemá príbeh, či postavy, povedal by som, že asi najmenšiu, pretože v prvých filmoch sa aspoň záhadne pátralo po Godzille a Kongovi. Postavy sú tu celkom zbytočne a sú tu hlavne preto, aby posunuli film s bodu A do bodu B. Jedna je tu preto, že vie hovoriť s Kongom a druhá preto, lebo ma teóriu, že titany pochádzajú s jadra našej planéty, inak vlastne vôbec nič neponúknu. Taký Kyle Chandler s Godzilly je tu len na okrasu. Na druhú stranu tieto filmy nikdy neboli o super príbehu a neponúkli ani zaujímavé postavy, no ani nenudia, casting na čele s dvojicou Hall / Skarsgård je tiež fajn, bavil ma nový svet, záporaci, odkazy na predošlé filmy, ale hlavne akcie. Potešil aj väčší priestor pre Konga, ktorý ma na rozdiel od Godzilly iba jeden film. Godzilla vs. Kong je celkom krátky film, takže moc nenudí, navyše už prvá bitka dvoch titánov je dosť zaujímavá a hlavne pekne natočená. Kong aj Godzilla absolvujú viac ako len jednu bitku, čo je tiež plus a finále s ultra bossom, ktorý sa prvý krát predstavil už v japonskej verzii v roku 1974 ma tiež potešilo. K väčšej spokojnosti by som si vedel predstaviť scénu za titulkami, ktorá by nasmerovala film k ďalším dielom. 75% - 4* ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Kong (102 m) od posledního filmu řádně povyrostl, ale jinak to nešlo, protože by proti Godzille (120 m) něměl nejmenší šanci. Souboje mezi monstry jsou fajn a destrukce Hong Kongu vypadá efektivně. Je docela škoda, že se nebere v úvahu hmotnost monster, protože Konga by určitě nebylo možné přepravit letecky. Lidé jsou ve filmu opět zbyteční a slouží pouze jako dějová výplň před další akcí. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (25)

  • Snímek během tzv. „opening weekendu“ vydělal v amerických kinech 32,2 milionů USD a během prvních pěti dní dokázal celosvětově utržit přes 120 milionů (analytici předpokládali pouhých 70), což je z hlediska tržeb nejlepší zahajovací víkend od vypuknutí pandemie covid-19. Za necelý měsíc pak celosvětové tržby pokořily hranici 400 milionů USD, což je nejlepší pandemický výsledek amerického filmu – server Variety uvedl, že aby se produkce zaplatila, potřebovala by utržit minimálně 330 milionů. (fiLLthe3DD)

Súvisiace novinky

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

17.03.2023

Šok a obrovská tragédie. Tak nějak by se dala popsat nečekaná zpráva o smrti herce Lance Reddicka, jemuž bylo pouhých 60 let. Hvězda nespočtu seriálových a filmových rolí se zapsala do paměti diváků… (viac)

Studio Legendary míří od Warnerů k Sony

Studio Legendary míří od Warnerů k Sony

29.11.2022

Produkční a mediální společnost Legendary Entertainment, stojící například za sérií filmů Godzilla & Kong a zejména za chválenou spektakulární sci-fi Duna, dosud své filmy v posledních letech… (viac)

Druhá Duna mění datum premiéry

Druhá Duna mění datum premiéry

01.07.2022

Studia Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures oznámila nová data premiér pro své dva stěžejní snímky. V obou případech se jedná o sequel k úspěchům z období pandemie, kdy každý film vydělal více… (viac)

Reklama

Reklama