Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 1955 a súboj veľmocí vo výzbroji dosiahol hranice. Jedinou šancou, ako byť silnejší a neporaziteľnejší je disponovať armádou vojakov, ktorí nepoznajú strach, ani bolesť. Následné okultné pokusy sa však vymknú spod kontroly, pričom samotné vojsko "pokusných králikov" sa stane neovládateľným ... (*CARNIFEX*)

Recenzie (3)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Píše sa rok 1955, súboj veľmocí vo výzbroji dosiahol hranice. Jedinou šancou, ako byť silnejší, neporaziteľnejší, je disponovať armádou vojakov, ktorí nepoznajú strach, ani bolesť. Následné okultné pokusy sa však vymykajú spod kontroly, pričom samotné vojsko "pokusných králikov" sa stáva neovládateľné ... Človek by povedal, že po 5 rokoch od posledného pokusu, zaujať v hororovom priemysle, sa Matt Mitchell niekam posunul. Myslím, že po tomto opätovnom prešľape, mu už tak ľahko nikto na jeho nezmysli neprispeje. Respektíve, DÚFAM ... - 30% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Britský snímek „The Rizen“ je klasický interiérový horor, kdy se skoro nepohnete z místnosti. Tvůrci si mysleli, že se dvěma postavami to zvládnou, ale nepodařilo se. Jsou zde monstra a nejsou špatná, ale neměl jsem pocit, že by byla skutečně dobře využita. A pak je zde přehnaný CGI závěr, který film totálně odpálkoval. Velké škoda, ale s tímhle se stejně asi nic moc víc dělat nemohlo. ()

B3n odpad!

všetky recenzie používateľa

Tá skupinka užívateľov s podobnými nickami, ktorá udelila ako jeden muž tomuto skvostu plný počet bodov, to sú zaiste fanúšikovia Bruce Paynea. Inak si to nedokážem vysvetliť. Takmer všetky filmy o zombie (aj tie s jednocifernými percentami) boli lepšie ako toto. Ruky preč, zmanipulované percentá jednoznačného odpadu. ()

Reklama

Reklama