Reklama

Reklama

Keď kvitne láska

(seriál)
  • Turecko Kiraz Mevsimi (viac)
Turecko, (2014–2015), 112 h 6 min (Minutáž: 68–136 min)

Tvorcovia:

Aslı Zengin

Hrajú:

Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Nilperi Şahinkaya, Dağhan Külegeç, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Fatma Toptaş, Serkan Börekyemez, Neslihan Yeldan (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(59)

Obsahy(1)

Keď medzi priateľmi začne kvitnúť láska, život sa môže poriadne skomplikovať... Oyku (Özge Gürel) je mladé dievča, ktoré žije skromný život so svojou matkou a malým bratom. Študuje na univerzite a je nádejnou módnou návrhárkou. Oyku je už od detstva zamilovaná do Meteho (Dağhan Külegeç). Nikdy však nenájde odvahu odhaliť svoje city a svoju lásku pred Metem tají. Ten sotva vie, že existuje. Ayaz (Serkan Çayoğlu) je naopak úspešný architekt, ktorý pracuje spolu s Metem. Je mladý, bohatý a príťažlivý, ale zároveň aj arogantný a nenapraviteľný sukničkár. Ayaz nikdy nechodí na rande dvakrát s tou istou ženou. Je tiež synom veľmi slávnej módnej návrhárky, pre ktorú Oyku by raz chcela pracovať. Čírou náhodou na seba Oyku a Ayaz narazia. Snažia sa nastúpiť do toho istého taxíka, ale kvôli svojej tvrdohlavosti ani jeden z nich do taxíka nenastúpi. Po tejto udalosti sa pomaly začínajú zbližovať. Medzitým sa Mete zamiluje do Seymy (Nilperi Şahinkaya), ktorá je kamarátkou Oyku zo susedstva, ale v skutočnosti na ňu žiarli. Keď si Oyku uvedomí, že prišla o svoju detskú lásku skôr, ako odhalila svoje skutočné city, ustúpi a snaží sa na Meteho zabudnúť. Ocitne sa však v zvláštnej situácii, keď do Meteho kancelárie je v jej mene poslaný ľúbostný list, ale omylom si ho prečíta Ayaz. Oyku teraz musí predstierať, že je do Ayaza zamilovaná, a musí sa hrať na jeho priateľku. Falošná love story začne živiť nové city... V príbehu televízneho seriálu Keď kvitne láska spoznáte roztomilý príbeh lásky dvoch mladých ľudí, ktorí si nerozumejú, ale musia si byť zakaždým nablízku. Uvidíte zvláštny vzťah protikladných postáv. Zabudne Oyku na svoju detskú lásku a začne niečo cítiť k Ayazovi? Nájde Ayaz pravú lásku po tom, čo už vystriedal množstvo dievčat? Čo sa stane s Metem, keď si uvedomí nevinnosť Oyku? (TV Doma)

(viac)

Recenzie (1)

misa_laska 

všetky recenzie používateľa

Líbí se mi ústřední písnička, ta se moc povedla a nějakou dobu jsem ji měla i jako vyzvánění. Co je fajn, že hlavní představitelé spolu začali chodi i ve skutečnosti a stále spolu jsou (2022). Seriál se s přibývajícími díly zlepšuje a po dokoukání celého seriálu dávám 4 hvězdy. Poslední díly po svatbě se mi moc nelíbili, ty hádky mi přišli zbytečné a celkový dojem spíš zhoršili. Hlavní hrdinka Öykü je studentka, která se chce stát módní návrhářkou. Má dvě kamarádky Burcu, která má bratra Meteho a do něj je Oyku od dětství zamilovaná. Mete je architekt a jeho nejlepší přítel a zároveň partner ve firmě je Ayaz. Ayaz je pohledný playboy, který se zamiluje do Oyku a ona do něj. Druhá kamarádka Seyma je vypočítavá a intrikářka a způsobuje mnoho nepříjemností a problémů. Nakonec se Ayaz ukazuje jako velmi charakterní, který je ochotný se všeho pro lásku vzdát. Za Ayaze 1 hvězda navíc. Díly 24 - Ayaz zazpívá na oslavě Oyku narozenin písničku Haberin Yok. Skoro v každém díle Ayaz vyznává Oyku lásku a to vždy nějakým originální překvapením. Dlouho jsem nechápala, proč by tento seriál měl patřit mezi jeden z nejlepších nebo chcete-li nejoblíbenějších. Ale už to chápu. Jakože se mi líbili i jiné, tak tento se postupně vyšplhal asi na jeden z těch nejromantičtějších, co se hlavního hrdiny týče. ()

Galéria (95)

Reklama

Reklama