Reklama

Reklama

Lego Scooby-Doo a strašidelná dovolenka v Hollywoode

  • Česko Lego Scooby: Strašidelný Hollywood (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Scooby a Shaggy sa zúčastnia súťaže v jedení hamburgerov a vyhrajú. Prvou cenou je zájazd do Hollywoodu, kam vezmú aj svojich kamarátov - Freda, Velmu a Daphne. Po príchode idú na prehliadku krachujúcich Brickton Studios, kde sa natáčali slávne horory a filmy o príšerách. Pri bráne ich privíta mladý študent, ktorý je tam zamestnaný ako chlapec pre všetko. Počas prehliadky sa na scéne objavia filmové príšery a Scooby-Doo a jeho kamaráti na vlastnej koži spoznajú, čo je to strach. Fred dostane nápad, že zostrihá zábery, ktoré zaznamenali bezpečnostné kamery. Hororový film má obrovský úspech a štúdiá pána Bricktona sú zachránené. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dánska stavebnica Lego patrila počas môjho detstva medzi moje najobľúbenejšie hračky. S legom som strávil dlhé hodiny. Fakt ma to bavilo. Zato animované dobrodružstva psa Scooby Doo a jeho kamarátov ma nikdy nevedeli zaujať. Mám rád strašidelné príbehy, no za mlada som ku Scoobymu vôbec neinklinoval. Nebavilo ma to. Avšak kombinácia Scoobyho s jedinečnou animáciou v lego štýle ma potešila. Pri snímku "Lego Scooby Doo: Strašidelný Hollywood" som sa dobre pobavil. *** ()

JenomDominik 

všetky recenzie používateľa

Takovej lepší ale obyčejnej příběh Scoobyho, v lego kabátku.. nataženej z 20 minut na 75... Ale zase nebylo to úplně špatný, líbí se mi ten humor lego filmů. 3* (50%) ()

Renie42 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu říct, že by to bylo tak špatný, ale super ani náhodou. Nevadí mi, když postavy, které znáte, předěláte na lego, vtipné jsou ty scény, jak si vyměňují vlasy a nebo i hlavy a takové to cvakání při chůzi. Takový typický příběh jako z klasických dílů, prostě průměr. ()

Galéria (39)

Reklama

Reklama