Reklama

Reklama

Recenzie (9)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prizma viery a toho čo ju utvára. Bohovia chodia medzi nami. Spätý s tradíciami a ľudskou rasou. Ďalší zo samostatných dielov série, ktorý nám približuje konkrétnu postavu. Je to zábavné, plné symbolizmu a ikonickosti a pomaly, ale isto to napĺňa autorov zámer. Začínam tento seriál úprimne zbožňovať. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krása. Bomba. Diel venovaný mojej najobľúbenejšej postave - dvojmetrovému leprechaunovi z ďalekého Írska. Shadow a pán Streda mi vôbec nechýbali, skôr naopak. Parádna atmosféra, v ktorej sa mieša nádherná rozprávková mytológia s realitou a legendami. Vyzerá to tak, že tento seriál naozaj mal byť poviedkový, ani sa nemal pokúšať o dej a každý diel mal byť o niečom úplne inom. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Leprechaun je sice pěkný zmetek, takže mě baví, ale vytvořit kvůli němu díl, který je absolutně mimo dění mi přijde zbytečné. Když to tak pozoruji, série mohla klidně skončit o dva díly dříve a nic by se nestalo, protože šestá a sedmá epizoda fungovaly jen jako vata, aniž by příběh nějakým způsobem posouvaly vpřed. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama