Reklama

Reklama

Američtí bohové

(seriál)
  • USA American Gods
Trailer 1
Dráma / Fantasy / Mysteriózny
USA, (2017–2021), 24 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Predloha:

Neil Gaiman (kniha)

Hrajú:

Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Bruce Langley, Yetide Badaki, Jonathan Tucker, Demore Barnes, Dane Cook, Peter Stormare (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina seriálové adaptace stejnojmenného románu Neila Gaimana Shadow Moon (Ricky Whittle) se po letech strávených za mřížemi vrací domů. Noc před jeho propuštěním jeho žena Laura (Emily Browning) umírá. Při automobilové nehodě umírá i její milenec a Moonův kamarád v jedné osobě. Od této noci se Shadow stává osobním strážcem a spolucestujícím charismatického podivína, pana Wednesdaye (Ian McShane). Ten vystupuje jako podvodník, ale ve skutečnosti je jedním ze starých bohů. Začíná tak nepředstavitelná pouť napříč Amerikou s úkolem shromáždit spojence a připravit se na válku proti novým bohům. Těmi jsou fenomény dnešní společnosti, láska k penězům, moderní technologie, média, celebrity či drogy. (geklon)

(viac)

Súvisiace novinky

Dvojice z Hannibala opět spolu

Dvojice z Hannibala opět spolu

02.11.2022

Celovečerní režijní debut Bryana Fullera je konečně na spadnutí. Tvůrce Hannibala nebo Amerických bohů si za svůj projekt zvolil snímek Dust Bunny, a jako hlavní hvězdu do něj pak obsadil svého… (viac)

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

Pátek třináctého dostane seriálový prequel

01.11.2022

Zatímco poslední celovečerní příspěvek do jedné z nejpopulárnějších hororových sérií všech dob dorazil do kin už před dlouhými třinácti lety a dalšího filmu se kvůli tvůrčím sporům o práva na… (viac)

Hammer s Mansonem přišli o své agenty

Hammer s Mansonem přišli o své agenty

08.02.2021

Herec Armie Hammer (Dej mi své jméno, Rebeka) a zpěvák a herec Marilyn Manson (Zákon gangu, Nový papež) přišli ve víru kontroverzí o své klíčové zástupce. Od Hammera dala pryč ruce agentura William… (viac)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Reklama

Reklama