Reklama

Reklama

Recenzie (14)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery. Keď sa to tak vezme, finálny diel je jedným obrovskýmm, nečakaným sklamaním. Neviem, ako vy, ale ja som na konci čakal absurdne krvavý megazápas, v ktorom sa proti sebe zrazia všetky doteraz predstavené postavy, Stormare sa začne oháňať krvácajúcim kladivom a Leprechaun bude hádzať ľudí o steny. Ale nie, sorry, nič také. Zas sa len kecá, nič sa nevyrieši, na pár otázok sa odpovie, ale na tie najzaujímavejšie nie + sa objavia úplne nové otázky. A potom čo? Nuž, potom koniec. Chápem, že každý seriál by asi mal mať cliffhanger, ale toto bolo celé zle. Je to výrazne nedokončené, takže mnohé vedľajšie dejové linky (a postavy - džin, sexuálna pojedačka) sa po takomto výrazne neuspokojivom závere javia byť zhola zbytočnými. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Záverečná časť prvej série bola taká... Ah, taká ako záverečná časť prvej série ktorá si pýta druhú sériu. Nehovorím, že nejde o kvalitu písanú scenáristami pod vplyvom, no na nejaké otázky ktoré boli dávnejšie položené, mohli odpovedať. PS: toľko Ježišov po kope som ešte nikdy nevidel hehehe. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jestli správně počítám, tak tohle byla teprve druhá epizoda, která stála za to. Děj nenatahovaly žádné zbytečné nesmysly, Kristin Chenoweth byla stejně dobrá jako v seriálu Řekni, kdo tě zabil a rachitička měla po celou dobu bundu. Jen jsem příliš nepochopil postavu Shadow Moona, pořád přemýšlím, proč se už několik epizod snaží zjistit pravé jméno pana Wednesdaye, když mu na potkání říkají jeho známí Votane. Je snad Moon retardovaný? No, to je jedno, po téhle epizodě mě každopádně začalo zajímat pokračování, čemuž bych ještě včera nevěřil. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama