Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter Sanderson (Steve Martin) je rozvedený upätý právnik, ktorý venuje všetku svoju energiu práci. Keď sa pri četovaní na internete zoznámi s inteligentnou ženou a vynikajúcou právničkou, dohovorí si s ňou rande. Peter si predstavuje, že dotyčná dáma bude podobne založená ako on. Keď však otvorí dvere, objaví sa v nich Charlene (Queen Latifahová) – temperamentná, bláznivá černoška, ktorá práve ušla z väzenia a chce, aby Peter očistil jej meno. Peter však s ňou nechce mať nič spoločné, a tak sa Charlene rozhodne na prach rozbiť Petrov do posledného detailu zorganizovaný a naplánovaný život hore nohami. Po celom rade hysterických komplikácií si Peter uvedomí, že možno potrebuje Charlene rovnako, ako ona potrebuje jeho... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (111)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Samozrejme ide o kravinu. Vtipy sú tu klasické americko-fekálne ale miestami som sa pár krát zasmial. Ono miešanie socio-eknomicky a kultúrne odlišných ľudí vždy dokáže svojou inakosťou medzi postavami vyvodiť nejaký nečakane vtipný zvrat a pobaviť. Tak to bolo aj tu. Herci si sadli do postáv a uhrali to dobre, Steve Martin u mňa teda jednotka nikdy nebol ani nebude. Je to rutina ale po pravde rutina s tých lepších kúskov. Je to viac rodinný film než bohapustá komédia pretože každý člen rodiny si tam nájde to svoje.. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Hoci som bol dopredu presvedčený o tom, že sa mi film s brutálnym slovenským prekladom NESERTE NÁM PESTÚNKU nebude páčiť, výsledok bol prekvapivo sympatický a dokonca vtipný (ženská bitka, finále). I potencionálne trápne scény sú zachránené (Steve Martin je v diskotékovom finále vtipný a "Jimov otec" ako úchylák ehm znalec žien je perfektný v každej scéne). Queen Latifah (SFÉRA, ZBERATEĽ KOSTÍ) snímku produkovala. K tomu konečne poriadna babská bitka. Ja to beriem. ()

Reklama

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Název mluví za vše. Queen Latifah převrátila nejen dům ale i život naruby Stevu Martinovi. Veškeré vtipné situace vycházejí ze střetu dvou lidí, usedlého právníka a lehce divoké černošské ženy. A že jde o neoriginální příběh? Tak to mi vůbec nevadilo. Já jsem se výborně bavila a navíc mám oba hlavní představitele ráda. Oba totiž byli skvělí. Myslím, že si své role dostatečně užili. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Typická komedie Stevena Martina s humorem a komediantstvím sobě vlastním. Má svůj osobitý styl humoru, který úspěšně vsazuje do téměř rodinných příběhů, takže si tu každý bez problémů najde to své. A nejinak je to i zde. Humor je vkusný, zábavný a hlavně nepřesahující do sitkomu. Snímek tedy neurazí a pro odpočinek velice vhodný. ()

Sansnom70 

všetky recenzie používateľa

Hvězdné obsazení tohoto filmu ale bohužel moc nepomohlo. Mám rád oba hlavní hrdiny, ale znám plno jiných filmů s těmito herci ve kterých se zasměji daleko více. Pojinta filmu je sice skvělá, ale režisérovi se to podle mě moc nepovedlo. Dokoukal jsem tento film až do konce ale jak jsem říkal moc jsem se u něj nezasmál. Určitě mezi vámi budou tací, kterým se film bude líbit. Pokud máte rádi jako herce hlavní hrdiny, tak se na tento snímek podívajte a uvidíte sami. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • S rozpočtem 35 000 000 amerických dolarů se stal film hitem a překvapením. V USA si totiž vydělal neuvěřitelných 132 600 000 dolarů a v březnu 2009 byl tak zařazen na 231. místo nejúspěšnějších filmů v USA všech dob. (Borrtex)
  • Natáčelo se od 19. dubna do října 2002 v Kalifornii, konkrétně ve městech Los Angeles, Pasadena a Whittier. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy Peter (Steve Martin) dostane okamžité zprávy v práci a Howie (Eugene Levy) se jde podívat na notebook, logo Apple nesvítí, což jednoznačně ukazuje na to, že je notebook vypnutý. (Borrtex)

Reklama

Reklama