Reklama

Reklama

Bývalý vládny agent John W. Creasy, ktorého prenasledujú výčitky svedomia a dávno už rezignoval na život, pomocou starého kamaráta Rayburna získava prácu v Mexico City, kde má robiť osobného strážcu deväťročnému dievčaťu. Lupita je dcérou miestneho automobilového magnáta Samuela Ramosa a jeho ženy, Američanky Lisy. V meste, ktoré je plné kšeftov, korupcie, škandálov a mafie, striehne nebezpečenstvo na každom kroku. Navyše v posledných dňoch z miestnych ulíc zmizlo niekoľko detí. Niet divu, že rodičia sa o dcéru boja, a preto si vybrali muža, na ktorého sa môžu spoľahnúť. Chladnokrvne uvažujúci Creasy si k malej Pite buduje veľmi osobný vzťah. V okamihu, keď ju unesú a jeho ťažko zrania, vyhlási neľútostnú vojnu všetkým, čo sú do únosu zapojení. (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Keanu Reeves jako slavný komiksový záporák?

Keanu Reeves jako slavný komiksový záporák?

12.02.2021

Herci Keanu Reevesovi (John Wick, Matrix) byla údajně nabídnuta hlavní role v komiksovém snímku Kraven o slavném spidermanovském záporákovi. Lovec Kraven je podobně jako Venom či Morbius antihrdina,… (viac)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (viac)

Arnolda nám seslalo nebe. Doslova.

Arnolda nám seslalo nebe. Doslova.

02.01.2012

Je zpátky. První teaser na The Expendables 2 nám dokázal, že se mu tentokrát bude kouřit nejen z cigára, ale i z bouchačky. A jen tak se vůně střelného prachu kolem něj nerozplyne. Už od října natáčí… (viac)

Arnie a Sly dál nekompromisně akční

Arnie a Sly dál nekompromisně akční

31.10.2011

Nedávno se potkali na placu The Expendables 2 (naštěstí se jim nehoda, během které zahynul bulharský kaskadér, vyhnula). V akci budou pokračovat i poté. Arnold si ještě letos zahraje pohraničního… (viac)

Reklama

Reklama