Reklama

Reklama

Wanted

(seriál)
Austrália, (2016–2018), 13 h 22 min (Minutáž: 43–47 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(18)

Recenzie používateľa laik_60 k tomuto seriálu (4)

Wanted (2016) 

Serial o priatelstve dvoch zien, ktorých dala nádoda dohromady a od vtedy maju spoločny osud - ustavičné uteky a naháňačky a prenasledovanie nielen policajtov ale aj gaunerov. Serialu nechyba dramatičnosť, napätie, miestami dokonca aj humor, a miestami zaujímava kamera zábery z Nového Zelandu ci austrálskych bušov. To všetko sprevádzané výberom super hitov a melodii. napríklad v S03E03 sa dalo počuť toto. ()

Season 1 (2016) (S01) 

zaujímavý seriál, príbeh, aj herecké výkony, dej drží diváka v pozornosti od samého začiatku do konca, som zvedavý na druhú sériu, aj keď sa bojím, aby som sa neprejedol, (ako sa to stáva pri ďalších sériach inak slušných seriálov) ()

Season 2 (2017) (S02) 

tusil som, že autori budu musieť druhú seriu nejako obohatiť, udalosťami v Thajsku sa im to až tak nepodarilo, ale vylepšili to Novým Zelandom . Jednoduchu stojí zato pozrieť si aj druhú seriu ()

Season 3 (2018) (S03) 

tretia seria na dramatičnosti nestrácala, priplichtili sa tam dalsie problemy a už pomaly aj prejavy dedičnej choroby. Všetko vsak končí ako má. Zlí su potrestaní, alebo mrtví, a hrdinky napriek neustálej nahanacke pomaly spejú k naplneniu svojch snov. ()

Reklama

Reklama