Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laurie (Laura Flannery), jej priateľ Mick (Jamie Nocher), najlepšia kamarátka Faith (Ashton Leigh) a jej polovička Joey (Anthony Del Negro) sa rozhodli, že to poriadne roztočia. Začali sa totiž týždeň dlhé jarné prázdniny a všetko mladé, čo má nohy a ruky, uteká za zábavou. Aj oni si to namierili do jedného z najväčších centier zábavy, na Floridu, na pláž Panama City. Cestou však zablúdia, a tak, aby sa dostali na tu správnu cestu, rozhodnú sa pre výjazd 14. Ten ich zavedie ku schátralému obchodu, kde sa stretnú s jeho postarším šarmantným majiteľom Royom (Tom Sizemore). Ten sa s nimi porozpráva, ukáže im cestu a navyše Laurie daruje aj retiazku s príveskom. Mladí sa s ním rozlúčia a vyberú sa na cestu. Zakrátko sa im však auto pokazí a opäť je to Roy, kto im pomôže. Ponúkne sa, že im auto opraví a navyše im dá aj strechu nad hlavou, vlastný dom s plnou chladničkou jedla a hlavne alkoholu. Nič tak nebráni tomu, aby sa zábava začala už tu. Ráno sa však objaví prvý problém: Joeyovi je veľmi zle. Mládež pritom netuší, že to nie je zďaleka posledná a ani najväčšia výzva, ktorej budú musieť čeliť... (beso74)

(viac)

Recenzie (6)

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Poster lákavý, film je levná plečka s aspoň pěknýma pornoherečkama (nejspíš), který ale na druhou stranu neumí vůbec hrát. Máme tu několik scén toho, jak někdo dřepí či sere na hajzlu, nedivil bych se jestli tohle nesepsal náhodou scénárista taky když seděl na hajzlu. Levný až skoro amatérský. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „Exit 14“ je klasickou hororovou fušeřinou, která nenabídne nic uspokojivého po stránce hororové,, ale vlastně ani po stránce filmové nebo vypravěčské. Nesmírná omezenost tvůrců i hereckých představitelů vede jen k tomu, že sledujete příběh, jenž je nezáživný, bez nápadu a nakonec nemá ani nijak dobrou explicitnost. Prostě průšvih ve všech ohledech, jemuž chybí cokoli, co by zaujalo. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Čo sa dá robiť, ďalšia skupinka trúb a trumpiet na ceste za zábavou zle odbočila a kým im doplo o čo ide, ich sny o týždeň dlhom žúrovaní a všakovakých dobrodružstiev sa navždy stal len nesplneným snom, ako aj ostatné sny. Priemerne tupí piťkovia si vo svojej malomyseľnosti totiž mysleli, že oprava auta, zapožičanie domu s luxusne vybavenou chladničkou od chlápka, čo sa celý čas oháňa slovným spojením: "Moja mama vravela, že..." ich nebude nič stáť. Asi nikdy nepočuli o Normanovi Batesovi či iných filantropoch a čo je oveľa horšie, ich vedomiu unikli aj správy o veľkom počte zmiznutých mladých ľudí v tomto regióne. Čiže téma prevarená ako vrecúško čierneho čaju u toho pravého Škóta, navyše so spracovaním, ktoré sa nedá nazvať ani rutinné. Aj keď prvé 2 minúty ma navnadili, že by to mohla byť celkom zábava, šikovne zostrihané scény a niečo ako gregoriánsky chorál k tomu vcelku úspešne navodili atmosféru tajomná, ktorú o chvíľu nato na kusy roztrhali statické polodetaily na hlavných hrdinov. Z nich sa asi najviac dalo pozerať na Lauru Flannery, pretože aj keď mám Toma Sizemora veľmi rád, celý čas čo je na pľaci strúha ksichty typu mňa toto tu vôbec nebaví... ()

Reklama

Reklama