Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisér Hickox přichází po úspěchu třetího Hellraisera s pokračováním Warlocka, jediného syna Satana, a se šesti - po staletí zapomenutými magickými kameny. Warlockovi v cestě za seskupením osudných kamenů stojí mladí milenci, kteří musí čelit útokům zla v boji o osud celého lidstva... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (38)

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

Režisér snímku Anthony Hickox v mých očích vydatně zprasil pokračování Voskového muzea, avšak na oplátku natočil velice dobré, ba ještě daleko lepší pokračování příběhu o zlém čaroději Warlockovi, který přichází z pekel a chce připravit cestu pro nástup satana na pozemský trůn, jenomže k tomu je opět zapotřebí sesbírat několik magických kamenů. Obě strany, jak Warlock, tak druidi (zastánci dobra) tu už nepůsobí tak komicky, jako v prvním dílu a je zde také použito mnohem více triků, třebaže je vidět, že tvůrce nestály mnoho peněz. Ale i to, včetně s faktem, že je zde i daleko lepší příběh, přidává tomuto filmu na výborné atmosféře a zasluhuje si tak o to větší pozornost. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Už jednotka nebola žiadny zázrak a dvojka je na tom podobne, skutočné peklo ale prišlo až s trojkou. Jednotka je trochu iná, než prvý diel. Je o čosi vážnejšia, ubudlo humoru a rozprávkových motívov, pribudlo vážnej hororovej atmosféry a gore (miestami je to skôr Hellraiser, než Warlock) a hneď je to v istých oblastiach lepší film. Má však mínusy, ktoré ho ako celok sťahujú do podpriemeru - herci až na Sandsa stále o ničom, príbeh v podstate úplne nezaujímavý... Akonáhle nie je na scéne Warlock, môžete si hodiť šlofíka, ísť si uvariť kávu alebo vyvenčiť Paddingtona. ()

Reklama

obitus 

všetky recenzie používateľa

Po skvele jednicce dost tezke zklamani. Dejova linie zabyvajici se vycvikem druidskych valecniku je vylozene trapna. Hlavne ti dva mladi jsou az neprijemne odporni a cely film dost srazeji. Naopak Sands je minimalne nadprumerny, stejne jako mnozstvi pouzite krve. Odlehceny ton filmu mi tentokrat bohuzel prilis nesedl, vaznejsi Mineruv Warlock je minimalne o tridu lepsi. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie “Warlocka”, tej úsmevno temnej rozprávky, má na svedomí ten, čo spáchal solídny “Waxwork”, ktorý sa v mnohých smeroch vníma ako kultová, hororová záležitosť. Ďalším, no už z môjho pohľadu nie príliš vydareným počinom, bolo tretie pokračovanie diabolského “Hellraisera”. Čiže to máme fifty/fifty, no a keďže mám ešte hodinu čakať na pizzu (suchá saláma, olivy, feferónky, mozzarella navyše, zapiecť, potrieť kraje cesnakom), jednotku som práve dopozeral, dám šancu aj dvojke. No a čuduj sa svete, tá začína ako z veľkej knihy. Grandiózne, doslova grandiózne zrodenie diablovho synátora v úvode, ma totálne odrovnalo, vďaka čomu si snímok získal veškerú moju pozornosť. Lenže od nasledujúceho momentu akoby mala kvalita filmu iba klesajúcu tendenciu. Nie všetky scény boli špatne prevedené, no tempo ustálo, zábavnosť z jednotky sa komplet vytratila, a i keď je dvojka viac menej na rovnakej úrovni prevedenia, už to proste nie je ono. Strašná škoda, že tá “pôrodná scéna” na začiatku, je viac menej aj vrcholom samotného filmu. Na priemerné hodnotenie to ale bude .. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Anthony Hickox to v začiatkoch vždy vedel. Jeho filmy sú poctivé atmosferické a hodne krvavé béčka a takým je aj Warlock Armageddon. Zábavnosť i keď výrazne poklesla, je tu stále. Julian Sands je tentoraz ešte charizmatickejší. Zach Galligan sa tu objaví len na 2sek. Obľúbená scéna: Zrod Warlocka a maškrtný pes. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama