Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roku 1995 začali z minnesotských rybníkov vyliezať bizarne deformované žaby. Počas nasledujúcich niekoľko rokov ich bolo objavených na tisícky. Miestna agentúra životného prostredia MPCA pristúpila na viaceré možné teórie príčin vzniku kauzy, no nič definitívne. Bolo to známe iba ako „niečo vo vode". V roku 2001 americká vláda stiahla všetky financie na výskum kauzy. Problém pokračuje...
Strange Nature je ekologický triler inšpirovaný skutočnými neobjasnenými prípadmi mutácií voľne žijúcich zvierat. Príbeh sa zameriava na malé mestečko v Minnesote, kde sa Kim Sweet (Lisa Sheridan) a jej 11-ročný syn musia naučiť, ako si zvyknúť na tento fenomén, vychádzajúci z okolitých rybníkov. (whack)

(viac)

Recenzie (1)

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Nělkde na webu jsem se dočetl, že v Minnesotě nachytali více než 13 000 žab a že 6,5% z nich mělo deformace. Tak si říkám:"AÁAAA, film je podle skutečných událostí, to může být dobré.... Nebylo! Takovou nudu jste ještě nezažili. Deformované štěňátko a pak děťátko a nějaký potulný pejsek..... a to bylo vše! Jinak kecy o ničem. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama