Reklama

Reklama

Svet pod hlavou

(seriál)
  • Česko Svět pod hlavou (viac)
Trailer
Dráma / Mysteriózny / Psychologický / Krimi
Česko, 2017, 9 h 38 min (Minutáž: 54–60 min)

Hrajú:

Václav Neužil ml., Ivan Trojan, Judit Pecháček, Jan Budař, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek, Michal Dalecký, Marie Doležalová, David Máj, Jan Plouhar (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Píše sa rok 2016. Policajt Filip Marvan musí ukradnúť dôkaz, aby zachránil svojho brata pred mafiou. Čoskoro ho zrazí auto a on upadá do bezvedomia. Prebúdza sa v severočeskej nemocnici v roku 1982. Ako sa ocitol v minulosti? Prečo? Aká je cesta späť? Filip stretne svojich vlastných rodičov Jana a Simonu niekoľko mesiacov pred tým, ako sa im má narodiť. Spoznáva otca, ktorého si pamätal len ako zlomeného muža, čo dobrovoľne ukončil svoj život. Rozhodne sa, že vypátra príčiny, ktoré zničili jeho rodinu. Aby spoznal pravdu, musí sa stať členom tímu okresnej kriminálky a vyšetrovať sériu detektívnych prípadov zo Sokolova 80. rokov minulého storočia. Nájde tu kľúčový dôkaz v prípade, kvôli ktorému ho zrazilo auto? Dozvie sa, prečo zomrel jeho otec? A čo má poradiť svojej dvadsaťročnej matke, ktorá práve zistila, že je tehotná a len on vie, že sa jej narodí chlapec a bude sa volať Filip? (TV JOJ)

(viac)

Galéria (142)

Súvisiace novinky

25. Český lev - výsledky

25. Český lev - výsledky

10.03.2018

Předáváním výročních 25. Českých lvů provázela slovenská moderátorka Adéla Vinczeová. O hudební složku večera se postarala nominovaná muzikantka Vladivojna La Chia. Večer také narážel na současnou… (viac)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (viac)

Reklama

Reklama