Reklama

Reklama

Stíny smrti - Série 3 (2015) (séria)


Vraždy v Avignone (S03E04)

(epizóda)
  • Česko Vraždy v Avignonu (viac)

Počas rekonštrukčných prác v knižnici Pápežského paláca v Avignone robotníci objavia v tajnej komnate kostru ženy. Šéfka avignonskej polície Laurence Ravelová sa ujme vyšetrovania prípadu s pomocou svojej mladej netere Julie. Nájdená kostra patrí Laurencinej kamarátke z detstva Isabelle. Čoskoro sa objaví ďalšie telo a opäť je to človek, ktorý bol dávnym priateľom Laurence. Súvisia spolu tieto dva prípady? (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Namiesto plynulého vyšetrovania prípadu sa tu riešia osobné blbosti, ktoré nikam nevedú a najmä všetko, čo sa týkalo nesympatickej staršej vyšetrovateľky bolo nielen nezaujímavé, ale šlo niekam do stratena. Akoby potrebovali čas vyplniť vatou. A samotný prípad je tak nezaujímavý, že je vám úplne jedno, ako to skončí. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

co do obsahu to žádná pecka není ale jednoduché zpracování ,výkony herců,kamera a exteriéry z tohoto dílka dělají docela dobrý počin ke kávě.A v první řadě mistrovský ,slovenský dabing.Slováci opravdu umí dát do hlasu, i když herce není vidět,všechny emoce světa. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama