Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Murray a Joyce míří na Aljašku a El je po uši v bryndě. Robin s Nancy vyšťourají pořádnou špínu na démony z Hawkinsu. Zprávy od doktora Owense vrátí El zpátky na zem. (Netflix)

Recenzie (52)

MERKATtv 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Doriti tak táto séria bude o Max. O postave ktorá bola v tak troch scénach v minulých sériách. Goddamn... Prečo neriešia radšej niečo zaujímavejšie? Prečo robia príbeh o najviac zbytočnej postave? Nevadí stále sa to nezlepšilo a stále je to hrozne od veci. Plus sa snažili spraviť nejaký asi character development s Eleven ale bolo to fakt také hrozne úbohé a vo finále aj zbytočné. Bola scéna s korčuľovaním dôležitá pre príbeh? Aj to že udrela tú týpkyňu do nosa? Nie vôbec. V ďalšej scéne ti povedia že to nie je podstatné. Táto séria nevie čo chce a to je hrozne zlé. ()

Fearghast 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyjma doslova posledních 10 minut tradiční nemastné, neslané přešlapování v kruhu. Posledních 10 minut dává náději, že další díl bude mít ... děj, ale to aktuálně neovlivňuje můj názor na E03. Prosím prosím dejte již někdo v řežiji Max nějaká laxita, ať za zbaví té zácpy, kterou má na obličeji od začátku S04 ... herecká kotva, která táhně efektivně každou scénu na dno. ()

Reklama

EricNor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jak jsem nebyl úplně odvázaný z předchozích sérií, tak tahle mě baví. To nejdůležitější tady je casting. Všechny postavy prostě parádní. Pak jsou tu vztahy mezi nimi, které vyznívají naprosto přirozeně a věříte jim. V gulazích to asi bylo ve skutečnosti horší a prý tam nebyly žádné ploty, protože se prostě utéct nedalo - nebylo kam. Vidím, že to The Duffer brothers mají promyšlené do všech detailů. Dávkují jednotlivé linky tak akorát a jediné, co mě mrzí je, že zbylé díly celé série vyjdou až někdy v červenci? Jakože na prázdniny odjedu až o den později? A další plus je, že tu není žádný woke. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A tak ruský pašerák zháňa pre bacharov vzácny tovar - cigarety, arašidové maslo a Playboy...a pri súčasnej geopolitickej situácii budú zachvíľu pašeráci z Malajzie zháňať pre zasranú EU Ropu vzácny tovar - múku a olej :-D. Inak viete že psychológovia dokázali že najväčšiu traumu z ACAB majú ľudia, ktorí sú tak dementní že by nikdy nespravili psychotesty k ACAB___ :-D Ale už nevidno iba tenisky Vans, objavili sa tam aj Conversy a Reeboky a pri súčasnej vlne zdražovania budú mať detičky s neznačkovými teniskami ešte väčšiu traumu a budú ešte väčšími obeťami šikany na školách :-D... La sračka De Papel a Stranger Things, tú sa vždy rád odviažem a nestíham potom klikať na návštevníkov môjho profilu, ale baví ma to, nemôžem si pomôcť. Stále celkom príjemná atmosféra, 4 hviezdička pochopiteľne za ruský gulag :-D :-D ()

Martinius 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

chapem, ze sa podaktori chytaju za hlavu z toho, ako sa hopper dostal do ruska - ci ho tam KGB  teleportovalo, alebo unieslo tunelom pod oceanom. tajna sovietska vyskumna zakladna bola somarinou uz v predoslej serii, navzdory vsetkemu to pribehu neubralo na care ci sarme. podobne je tomu aj teraz, aspon mne to nekazi moju subjektivnu radost zo spleenu z 80. rokov. a kdesi to potesi aj moje srdce, ze rusi tam uz vtedy boli prorocky vykresleni ako zlocinecke barbarske kurvy. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (3)

  • Během hraní v garáži vidíme odkazy na anglické heavymetalové skupiny Motörhead a Iron Maiden. (Duoscop)

Reklama

Reklama