Reklama

Reklama

VOD (1)

Celá parta se schází kvůli červenému kódu a musí se postavit děsivě známému zlu. Karen vybídne Nancy, aby nepřestávala hledat, a Robin najde užitečnou mapu. (Netflix)

Recenzie (51)

Wiikii 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No konečně to zase začíná mít koule, sice to zdaleka nemá tu atmosféru co první série a polovina druhé série, ale začíná to mít pevné obrysy. Už je jen otázkou, co vlastně s tím vším mají společného ti rusové, vyvolali mind flayera oni? Nebo je to ještě trochu jinak? + Jinak pěkný souboj s Billym v šatnách, ale víc se mi líbila bitka Larryho a Jima Hoppera... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mike,El,Will a Max sa rozhodnú otestovať Billyho, pretože sú presvedčený že je novým hostiteľom tvora zo sveta Upside down. Jonathan a Nancy dostanú padáka z novín (konečne, to ako bola akože mladá novininárka staršími kolegami zosmiešňovaná bolo trápne) a Dustinova skupina nájde spôsob ako sa dostať do skladu. Konečne sme sa dočkali aj akčnejších scén a dôležitého posunu v deji. ()

Reklama

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Od náznakov k činom, alebo inak veľmi podarený nápad ako dostať mindflayera. Prvá drsná scéna z očí do očí prichádza pomerne skoro, ale je tak perfektná. Tvorcovia konečne dostali guráž ohroziť aj postavy neohrozené. Navyše sa môžete tešiť na odkazy na Indiana Jonesa, Terminátora atď. Najobľúbenejšia linka sú pre mňa určite zatiaľ Rusi a komediálna štvorica amERICA, STEVE, DUSTIN a ROBIN. ()

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co další díl, to větší napětí. Tentokrát nám El ukáže, jak bravurně ovládá kouzlo Wingardium Leviosa, velice předvídatelně zjistíme, jak to dopadne mezi Stevem a Robin, a nakonec si půjdem na chvíli sednout do páry s Billym. Varování! Jakmile začnete koukat, už nebude konce.. It's like if you go down on a roller coaster, know it, right? ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Je vyhlásený červený kód. Hooper sa musí zotaviť z nakladačky od Ruského terminátora. Dustinova parta zisťuje čo je v tajomnom sklade. Prevedenie: Opäť sa jedná o časť, ktorá má iba posúvať ďalej príbeh. Ale je podstatne napínavejšia a lepšie gradovaná. Opäť sme svedkami zjednotenia dejových liniek do jednej čo stále neomrzí ani na tretí pokus. Pocity: Škoda, že atmosféra z predchádzajúcej časti trocha opadla ale zas zistenie že stojíme opäť proti starému nepriateľovi je na nezaplatenie. 80% ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (3)

  • Moment, kdy Billy Hargrove (Dacre Montgomery) rozbije sklo dveří od sauny, byl hereckou improvizací a nebyl ve scénáři. Dacre se později přiznal, že se do role natolik vžil, až sklo rozbil hlavou. Jednalo se přitom o skutečnou skleněnou tabuli, nikoliv o bezpečné filmové sklo, používané pro podobné účely. (LucasAbelle)
  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)

Reklama

Reklama