Reklama

Reklama

VOD (1)

Will v průběhu halloweenské noci zahlédne něco děsivého, Mika zajímá, jestli je Eleven ještě pořád tady. Nancy bojuje s pravdou o Barb. (Netflix)

Recenzie (45)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dozvedáme sa kam sa podela "Trinástka". Will zisťuje, že démoni, ktorý ho zužujú nie sú iba v jeho hlave. Nancy zas rozbieha milostný trojuholník a robí zo seriálu telenovelu. Prevedenie: Čo sa týka Willa je to ťažná dejová linka tejto série, všetko ostatné okolo je iba vata. Buď vata o zneužívanom dieťati (Eleven). Alebo o pubertálnych radovánkach. (Nancy)Pocity:Zatiaľ je to strašne priemerné a má to slabý ťah na bránu. na druhej strane je táto časť potrebná aby sme sa dozvedeli čo sa stalo s Eleven. Zrejme bude pre príbeh ešte dôležitá. Nedal som dve hviezdy iba kvôli krotiteľom duchov. 52% ()

Tobias18 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No nevím...tenhle díl byl pro mě zatím nejslabší z celého seriálu. Příběh se zde vůbec nehýbe kupředu, a narozdíl od první série, zatím vůbec nevím, o co tady jde. V první sérii se od začátku díl co díl budovala atmosféra, ale tady? Jediné dvě postavy, které mě zajímají jsou Hopper a El, kteří jako jediní dělají něco zajímavého. Klukovská parta, do které se nově připojuje i dívka, a jejich koledování je hrozně nudná a hlavně strašně zbytečná. Co je však vrchol nudnosti a zbytečnosti je Nancy, Jonathan a Steve, kteří jakoby vůbec nevěděli, co v seriálu dělají. Dál to takhle jít nemůže, protože o něčem to být musí, ale tenhle díl byl opravdu o ničem. 50%. ()

Reklama

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Who you gonna call ? ... Halloween, Ou Yeah. Upside down vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Keď už to ide s novými postavami tak pomaly a nový problém sa tiež na tekvicovom poli rodí pomaly, Will nám celkom slušne nakladá svojimi víziami. Tie epizódky sú veľkým ťahačom hororovej zložky seriálu. Vidno že rozpočet sa zvýšil. Potešila Mad-Max car scene... Odkazy na Frankensteina, Draculu, ale najmä Ghost Busters. Konečne som ich aj lepšie pochopil. 4,5* ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ja neviem. Je to fajn a je to dobré, ale už to proste nie je tá "udalosť", akou bola prvá séria. Chápem, moment prekvapenia sa vytratil, to je u pokračovaní bežné. Ale proste aj tak, už to akosi nie je ono, chýba tam "to", čo som si obľúbil v prvej sezóne. V tejto časti sa venujeme predovšetkým vysvetleniu, čo sa stalo s Jedenástkou medzi prvou a druhou sezónou, ale pravdupovediac je to zhruba presne to, čo ste si mysleli, čiže by sme sa bez toho v pohode zaobišli. Ale Sean Astin fajn, asi to bude najväčšie plus druhej sezóny. A hoci mám veľmi rád, ak vo filmoch a seriáloch znejú pesničky, tu už mi to pripadá trocha ako keby sa tvorcovia nechceli zdržiavať pracne budovanou retro atmosférou a tak tam radšej namiesto toho fláknu nejakú starú hitovku a myslia si, že je o atmošku postarané. Ale nie je to úplne tak. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najmä vďaka piesni z filmu Krotitelia duchov za plný počet. Nancy sa nevie vyrovnať zo stratou Barbary, nové dievča Max rozdelí partiu chlapcov na dva tábory, Willa čoraz viac ovplyvňuje Upside down, v ktorom pátrajú aj vedci a záhada pokazených tekvíc tiež výborne dopĺňa začiatok druhej série. Škoda klišé zo zabudnutým sľubom šerifa Hoopera pre El, ale pomohlo to objasniť Mikeovo správanie v prvej časti. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (6)

Reklama

Reklama