Reklama

Reklama

VOD (1)

Eleven se marně snaží kontaktovat Willa a Lucas varuje, že „zlí muži přicházejí“. Nancy s Jonathanem ukážou policii, co se Jonathanovi podařilo vyfotit. (Netflix)

Recenzie (35)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Všetci zasvätený do záhady okolo zmiznutých detí začínajú pomaly ale iste ťahať za jeden povraz. Prevedenie: Chalani sa konečne uzmieria a vracia to príbehu iskru. Ell sa snaží pomáhať kde iba môže až na pokraj vlastných síl. Páčilo sa mi hlavne prepojenie všetkých dejových liniek. Už nám iba zostáva nájsť a zabiť Demogorgona. Pocity: Som spokojný s tým, že sa všetci spoja proti či už druhej dimenzií alebo proti tajnému labáku. Aj napriek tomu že je to predvídateľné, páčilo sa mi to. 90% ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ále čo.. V predposledne epizóde prvej série sa nám pospájali všetky kladné postavy, ktoré prechádzali vlastnými dejovými líniami. Bolo to celkom pútavé. Eleven sa v spoločnosti všetkých postáv rozhodne spojiť sa s nezvestným chlapcom a tým oškvarkom menom Barbara. Keďže je veľmi zoslabnutá, sama to nezvládne a tak skúsi to, čo fungovalo pri experimentoch na nej. A to izolačná nádrž. Síce ju vyrobia z toho čo majú k dispozícií, ale zafunguje to.... ()

Reklama

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ asi najakčnejšia epizóda zo všetkých. Dočkáme sa dokonca aj jednej perfektnej scény z nadupaného traileru. Postavy sa nám po dlhej dobe konečne stretávajú a získavajú nové informácie spoločne. Práve táto medzigeneračná spolupráca je jednou z najväčších domén seriálu. Dlho si ju však neužijeme, postavy sa stretávajú len aby sa opäť rozdelili a epizóda tak končí zatiaľ najlákavejšími cliffhangermi. Should I stay or should I go noooow? ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi prvá časť, ktorá sa od tých odlišných trochu odlišuje. Predsa len sa blíži finále a tak sme stále bližšie a častejšie vo svete, ktorý nám tvorcovia po častiach ponúkajú stále viac a viac, ale nikdy nie naplno. Bathtub patrí jednoznačne Jedenástke a konečne sa dejové línie väčšiny miestnych ľudí navzájom prepoja a nemusíme tak sledovať spoznávanie okolností separátne a tým pádom aj duplicitne, ale naraz. ()

Tobias18 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Závěr první série se blíží, a je to znát. V tomto díle se opět mnoho odhalilo, a už nezbývá příliš mnoho záhad do dalšího dílu. Je to však velmi napínavé! Jedna hvězda musela jít dolů, protože jsem se při některých scénách doslova chytal za hlavu, protože podle mě není možné, aby děti ujely dodávkám na kole. Také jsem postřehl, že se děj lehce začíná opakovat. Doufám v dobré vyvrcholení první řady! 85%. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (6)

  • Will Byers (Noah Schnapp) si na konci epizody zpívá „Should I Stay Or Should I Go“ od skupiny The Clash. (Duoscop)
  • První epizoda celé série, která se odehraje během jednoho dne. Předchozích šest epizod začínalo v noci a končilo následující den. (HellFire)
  • Počas epizódy niekoľkokrát zaznie skladba "Fields of Coral" z albumu Oceanic od gréckeho inštrumentalistu a hudobného skladateľa Vangelisa. (wwii9)

Reklama

Reklama