Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt Lee Whitlock (Denzel Washington) pracuje ako šerif v idylickom floridskom mestečku Banyan Key. Je poctivý, starostlivý a obľúbený - ale iba dovtedy, kým sa nestane podozrivým z vraždy dvoch ľudí. Ako k tomu mohlo dôjsť? Nikto netuší, že Matt, ktorý sa práve rozvádza so svojou krásnou, ale odcudzenou manželkou Alex (Eva Mendesová), už dlhší čas udržiava pomer s vydatou Ann Merai Harrisonovou (Sanaa Lathanová), ktorú jej manžel Chris (Dean Cain) týra. Keď policajt zistí, že milenka má rakovinu, je ochotný urobiť čokoľvek pre jej záchranu - dokonca aj klamať a kradnúť. Ako ďaleko je schopný zájsť muž, ktorý doteraz neúprosne obhajoval spravodlivosť a právo? A čo urobí, keď zistí, že Ann Merai v skutočnosti vôbec nie je chorá a väčšmi než po láske túži po peniazoch? Dokáže očistiť svoje srdce od pochybností a svoje dobré meno od všetkých podozrení? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (193)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Daj si homáre, sú výborné.“ – „Som na ne alergický.“ – „No veď.“ Občas sa stane, že hollywoodsky velikán, berúci desiatky miliónov dolárov za film, sa rozhodne horšie a za svoj ďalší projekt si vyberie snímku so slabším scenárom, nezručným režisérom a produkciou, ktorej či to aj jedno nie je. Stalo sa to aj robustnému Denzelovi Washingtonovi (GLORY, STAV OHROZENIA). Snímka sa nesie v znamení nevydareného scenára, ktorý je svojou snahou prekvapiť diváka čoraz hlúpejší. A menej talentované krásavice (Mendezová, Lathanová) tomu tiež príliš nepomáhajú... hoci sa snažia aspoň dobre vyzerať. Vlastne sa snažia všetci. Len nie dosť. Solídne ale priemerné, priemerné no solídne (fajn výprava, dobrá atmosféra, svižné dialógy, dokonca Dean Cain). Režisér Carl Franklin v minulosti nakrútil rovnako fádny triler (ŤAŽKÝ ZLOČIN s Ashley Juddovou a Morganom Freemanom). ()

Jamal 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mých nejoblíběnějších thrillerů. Denzel zahrál bombově policajta, který je zamilován do dívky, která ho podvede tím, že jakoby zemře a předtím si od něj půjčí peníze ( které má v trezoru za minulý případ ). Jenže tento případ se otevře v nepravou chvíli a Denzel prachy prostě nemá. Do toho zjistí, že byl podveden a jeho tajná láska žije. Musí hrát na všechny strany a vzniká z toho fakt dobrý a zároveň vtipný thriller, vžijete se do filmu a fandíte mu, aby ty všechny podvůdky, kterýma se kryje ( ale vy víte, že on je ten " hodnej" ) prošly a aby to všecno stihnul. (( :: ()

Reklama

Jordan 

všetky recenzie používateľa

len tak si prepínam telku . . . a zrazu vidím Denzela - čo je samozrejme dôvod, aby som minimálne v prepínaní na chvíľu prestal (o chvíľu sa objavila aj Eva Mendes, čo tento dôvod ešte viac "odôvodnila") . . . lenže po chvíli som zistil, že som od prepnutia na ďalší program natrvalo upustil, dokonca som "upustil" aj ovládač a zapozeral sa . . . pretože, ak už nič iné, tak "tempo" tohto krimithrilleru a to, čo chudák spotený denzel s chladnou hlavou predvádza, minimálne to ma dokázalo príjemne pripútať na skoro dve hodiny k obrazovke; a to na solídny krimithriller stačí, ó áno, podľa mňa áno! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Námet výborný ale nemá to ten správny spád aby to mohlo viac upútať, herci pôsobia v niektorých rovinách príbehu až seba parodicky a príbeh tak utápajú do miernej zamotanej komédie, s hereckým obsadením na čele s náležito priemerným Denzelom Washingtonom by sa dalo spraviť viac ale keď pozerám na meno režiséra Carl Franklin už sa nečudujem prečo to je takto všetko čudne posadené už pred tým jeden dobre začínajúci snímok (Ťažké časy) tak zamotal až sa z neho ku koncu stala dosť otravná záležitosť ako tento počin. ║Rozpočet $50miliónovTržby USA $41,088,845Tržby Celosvetovo $55,495,563║ ani sa nečudujem že to kinami prefrčalo bez väčšieho povšimnutia ()

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Skrz na skrz průměrná záležitost, kterou nad vodou drží Denzel Washington. Jemu prostě nelze nefandit. Z velkého potenciálu námětu o policejním vyšetřovateli, který jde sám po sobě a tudíž je o krůček před kolegy, není využito takřka nic. Výjimku tvoří přibližně patnáctiminutový úsek uprostřed stopáže na policejní stanici. A také to v této scéně celé šlape na stodeset procent a napětí by se dalo krájet. Po hříchu takto silná scéna je ve filmu jediná a krom ní nás čeká již pouze spousta solidně zpracovaného klišé. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (12)

  • V lednu 2004 se snímek dostal do americké video distribuce se slušným 10,5 mil. debutem a tržby se během třech měsíců vyšplhaly na sumu 47,5 milionu. (imro)
  • Během prvního víkendu (3. – 5. 10. 2003) nasbírala Presumpce viny 16,2 mil. dolarů a celkově si z kin odnesla téměř 41 milionů. (imro)

Reklama

Reklama