Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (79)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Vidim, ze su tu velmi rozdielne hodnotenia na tento film, ja sa skor priklanam k tym, ktori tento film trosku lepsie hodnotili. Ocakaval som slabucky priemerny film, ale naopak bavilo ma to, hlavne som bol zvedavy, co malo znamenat to kopanie dier, ale to som sa na konci filmu dozvedel. Sigourney Weaver vzdy sedeli ulohy bojovnicky, ci uz proti Votrelcom, s Krotitelmi duchov, dalej proti ludom na ochranu goril vo filme GORILY V HMLE (1988) alebo zase proti ludom na ochranu planety Pandory vo filme AVATAR (2009). Ukazali sa tu aj Shia LaBeouf a Jon Voight, ktori si spolu zahrali aj v TRANSFORMEROCH (2007) - Jon Voight na rozdiel od tejto posmesnej ulohy tentokrat ministra obrany. _________ Sigourney Weaver - (Warden Walkerová) +++ Jon Voight - (Marion Sevillo / 'Pán Sir') +++ Tim Blake Nelson - (Dr. Pendanski) +++ Shia LaBeouf - (Stanley Yelnats IV) +++ Khleo Thomas - (Hector Zeroni / 'Zero') +++ Jake M. Smith - (Alan / 'Squid') +++ Byron Cotton - (Theodore / 'Armpit') +++ Roma Maffia - (Carla Morengo) +++ Patricia Arquette - (Kathryn 'Kissin' Kate' Barlow) +++ Produkcia: Andrew Davis +++ ()

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, napínavé, dobrodružné, morální, rodinné. To bylo povedené. Příběh opředený minulostí a pověrami, záhadný a dobrodružná. Bylo to hezká, rodinná podívaná. Nevzala, nedala, ale pobavila. Vyvrcholení a rozuzlení děje bylo jasné už v půlce, ale i tak se člověk bavil. Film pro každé klidné rodinné "dopoledne". ..je škoda, že takové snímky nedávají i večer, místo nějakých trapných galavečerů.. ()

Reklama

BR23 

všetky recenzie používateľa

"Všechno je to vina tvího špinavého pradedečka co choval prasata" :D Akože veľmi voľný- pozrel som si to len tak pre zaujímavosť na HBO ani som najprv nevedel čo to vlastne pozerám, ani som predtým o tom nepočul- avšak zaujímavý- pútavosť a prepletanie dejových línii- a tak trocha nekonvenčný - žiaden blockbuster, žiaden vysokoškolský nepodarený experiment, žiaden film ktorý doslova musí pritiahnuť masy ľudí do kín... ani neviem či to vlastne bolo v kinách, film sa skrátka nesnažil divákovi zavdačiť. O to to mám radšej... ()

Desperado 

všetky recenzie používateľa

Riskantný pokus skĺbiť niekoľko žánrov do jedného celovečerného filmu. A pravdupovediac, neviem do akej kategórie by som tento film zaradil najviac. Skôr by sa mi hodil - rodinný. Aj keď aj to len preto, lebo vzniklo u Disneyovcov, a príbeh ktorý sa nám snaží podsunúť rozpráva detsky nostalgicky, pravda skutočnosť je taká , že to nie je ani vyslovene detský film a pravda je tiež taká , že je najmä o nich. Triky sa tu využili konečne aj na niečo iné než len na bezduchý samoúčel. Mladí a neokukaní herci, veľmi zaujímavý príbeh obalený skvelou réžiou a bohtou výpravou. Ja som sa pri jeho pozeraní cítil skvele, a myslím si, že podobne na tom bude i väčšina z vás. Pretože tento Disneyho tak trochu netradičný projekt je prakvapujúco skvelý aj bez toho , aby sa násilne vtieral, ako napríklad ich pravidelné kreslené celovečeráky. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Nadmíru povedený rodinný film s malou porcí mystických prvků, které jsou velmi přesně dávkované (stejně jako flashbacky z "westernové" minulosti) a skvěle tak fungují. Mladý LaBeouf je ve filmu dobře obsazený a na svůj věk předvádí již autonomní výkon. Dospělým postavám vévodí suverénní Jon Voight, který si svou postavu mírně psychotického dozorce vyloženě užívá (ne že by se ale Weaverové nebo Nelsonovi dalo něco podstatného vytknout). 80% ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (11)

  • Stanleyho příjmení "Yelnats" je přesmičkou jeho křestního jména. (Morien)
  • Básnička, kterou čte slečna Katherine dětem a Sam ji dokončí, je "Annabel Lee" od Edgara Allana Poea. (Morien)

Reklama

Reklama