Reklama

Reklama

Park

(relácia)
  • Slovensko Park2
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2016, 30 min

Účinkujú:

Ondrej Antálek, Petra Gavláková (moderátor)

Obsahy(1)

Vyhradené pre mladých. Park sa bude nakrúcať vo verejne dostupnom priestore Zóna by Refresher, v úlohe moderátorov sa predstavia Ondrej Antálek a Jakub „Zitron" Ťapák. Obsahom Parku budú rozhovory so zaujímavými hosťami, audiovizuálne dokrútky, výzvy a súťaže s ambíciou autenticity a zážitku. Zúčastniť sa diania v Parku a byť súčasťou relácie môže byť ktokoľvek, kto v čase nakrúcania navštívi Zónu by Refresher na námestí SNP v Bratislave. (STV)

(viac)

Recenzie (5)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Lámal som si hlavu nad tým ako okomentovať tento titul, aby som sa vyhol vulgarizmom a nebol voči tým dvom trapným moderátorom osobný. Ale to sa v tomto prípade fakt nedá. Pretože "Park" je vskutku nehorázna pičovina a tí dvaja drbnutí slniečkári by si zaslúžili, aby im niekto rozkopal tie ich odporné ksichty. Kokoti mizerní, posratí. Je mi na gŕcanie z toho ich stupid coolového slangu. Protivia sa mi tie ich pohoďácke, namachrované pózy. Zmdri prijebaní. Za povinné koncesionárske poplatky sa financujú takéto relácie?! Kurva, do piče, to už snáď ani neni možné! Ukrutne ma vytáča, keď verejno-právna televízia produkuje za peniaze podctivo platiacich občanov takýto odpad! ()

Marze

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem jeden díl v archivu Slovenské televize. Největším zážitkem byl pro mě jako zemní znamení zvěrokruhu kozoroh s blíženkyní. Toto znamení opravdu má v sobě dvě osobnosti, které zápasí. Další rozhovory byly dost teenagerovsky nudné. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Yeah, yeah, yeah, oldies frajerina pre deti za verejné peniaze s tými, čo sú "fresh" a idú s dobou, och. Aj na tomto môžete vidieť, prečo je súčasná kultúra tam, kde je. ()

AAVATARR 

všetky recenzie používateľa

Videl som viacero skúšok + stream zo zóny Refresheru a relácia má minimálne obrovský potenciál na trhu kde podobný produkt jednoducho obsentuje. Moderátorská dvojica neopozeraná a pomerne rýchlo zohratá, prostredie fajn a hlavne relácia by mala mapovať záujmové oblasti mladých ľudí v čo možno najširšom spektre. ()

Reklama

Reklama