Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetkých nás niečo spája, láska, čas, smrť. Tieto tri veci spájajú všetky ľudské bytosti na Zemi. Túžime po láske, chceme viac času a bojíme sa smrti. Howard (Will Smith) je skvelý, kreatívny a charizmatický muž. Kedysi miloval život, teraz ho nenávidí. Zažije rodinnú tragédiu a stiahne sa do ústrania. Jeho kamaráti zostavia drastický plán, ako ho z ťažkej situácie dostať skôr, než stratí úplne všetko. Dotlačia ho do krajnosti, donútia ho čeliť pravde prekvapivými a hlboko ľudským spôsobom. (Continental film)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (378)

dom156 

všetky recenzie používateľa

Uběhlo prvních 30 minut a já sledoval sled nesmyslných dialogů různých herců a říkal jsem si, proč tu sakra v tom sále sedím. Poté mi začal děj dávat konečně smysl a vše začalo zapadat do sebe jako puzzle. Konec nám hezky graduje možná to až moc přestřelili ke konci, ale to zas tak moc nevadilo. Vzhledem k hvězdnému obsazení bych čekal mnohem lepší herecký orchestr než nám filmík dává. Celkově film hodnotím kladně a doporučuji. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Scenár tento film skutočne viac ničí, než mu prospieva. Málo vecí tu reálne dáva zmysel a mám pocit, že je to trošku melodramatický a manipulatívny film. Najviac to stojí na tých hereckých výkonoch, ktoré sú veľmi dobré a musím priznať, že Will Smith je podľa mňa veľmi dobrý. Možno by sme z jeho postavy dostali viac, keby bol film napísaný úplne inak, ale čo už človek narobí? Naomie Harris je podľa mňa najlepšou postavou filmu a osobne som si ju skutočne aj najviac užil. Veľmi veľa toho dáva a asi najviac jej verím. Čo sa ostatného týka, podľa mňa je to pozerateľné, má to pár dobrých myšlienok, no viac by sa mi asi páčila možnosť, ktorú naznačoval trailer, keby sme skutočne išli do tej fantasy sféry a mohli sme sa skutočne stretnúť s reálnou láskou, smrťou a časom a nie hercami, ktorí ich hrajú. Ako film je to okey, no jednoznačne mám pocit, že z toho obsadenia a príbehu sa dalo vytrieskať oveľa viac. Klamal by som, ak by som povedal, že som si nenašiel vo filme absolútne nič, ale znovu by som si ho už určite nepozrel. Pre mňa dobre vyzerajúci priemer. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Obsahuje spoilery... Tři kolegové a přátelé se rozhodnou pomoci zlomenému muži, který se po dvou letech stále nevyrovnal se smrtí své dcery. Najmou si tedy herce, kteří mají předstírat adresáty jeho tří dopisů - LÁSKU, ČAS a SMRT. Ale jsou to opravdu herci? ... Keira v roli lásky byla překrásná, vždyť ona je vážně láska! Celkově se tahle herecká sestava skutečně vyvedla, nikdy mne nenapadlo, že uvidím svoji nejoblíbenější herečku po boku mých dalších oblíbenců: Smitha, Kate a Nortona. Po celou dobu mě držel film přikovanou k obrazovce, opravdu nechápu, že jsem se na něj nepodívala dřív. Sice je to taková lehká citová vyděračka, ale kvůli zajímavě propletenému ději (a taky protože jsem bulela jako želva) ráda prominu. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser David Frankel /Marley a Ja, Dabel nosi pradu/ natocil len dalsi priemerny film, ktory este v kinach navyse dost zhorel. Vilo Kovac /Enemy of the State/ v hlavnej ulohe cloveka, pre ktoreho uz zivot stratil zmysel, taxa poneviera odnikadial nikam, nic neriesi, mobil ani internet nema ....... ale zobral xebe ludi s dobrym srdcom /to je dolezite konat dobro/ ako kate Winslet /Titanic/, Edward Norton /Kult hakoveho Krize, Birdman/, dalej Helen Mirren /RED/, Michaela penu a aj Moneypenny Naomie Harris. A sympaticke bolo to, ze tito ludkovia sa rozhodli vratit chut do zivota aj Kovacovi. Zaver je dost silny : 69 % ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Will Smith nám zase trpí. Nedávno to schytával coby nigerijský přistěhovalec, který ukázal na rizika hráčů amerického fotbalu, ve Štěstí na dosah vykreslil otce, kterému osud hází klacky pod nohy, v Sedmi životech byl zase sžíraný chybami z minulosti. Nyní jsou jeho oči snad ještě smutnější. Tklivý příběh, půltucet hereckých hvězd, přeplácaný guláš. Brzy totiž na scénu přijde plán, kdy Smithe jeho kolegové mají dotlačit k tomu, že je prostě blázen. A najmou si herce, kteří jim k tomu pomůžou. Ale bacha, dělají to proto, že už zkusili leccos a Smithe mají vlastně rádi. A nechtějí, aby svou netečností položil společnou firmu. A aby toho nebylo málo, hercům se začnou svěřovat se svými bolístkami. Smith mezitím trpí. A divák tak trochu s ním. Závěrečné dějové odhalení, no, překvapí. O zbytku raději moc nepřemýšlet. A ano, přijde na řadu i rakovina. Dokonale prázdný film. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (9)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama