Reklama

Reklama

Louis & Luca – Veľké syrové preteky

  • Česko Sluník a Ludvík a velký sýrový závod (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Akonáhle sa Louis dozvie o veľkých syrových pretekoch, ktoré sa majú konať medzi jeho a susednou dedinkou, okamžite sa o to začne zaujímať. Veď konečne môže dokázať, že je veľký pretekársky šampión! O tom, že je jednoznačný víťaz, je presvedčený až tak, že do tajnej stávky o svoje víťazstvo dá aj svoj dom a dielňu svojho veriteľa, výskumníka Reodora. Lenže túto súťaž si nenechá ujsť ani jej veľký favorit Clapton, riaditeľ miestnej syrovej továrne. Obstojí Louis v tejto veľkej súťaži a čo mu na to povie Reodor, keď sa dozvie, čo všetko je v stávke? (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (7)

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Trojica animovaných priateľov pokračuje v ďalšom príbehu s latkou na rovnakej úrovni. Príbeh stávky chvastúnskeho Luisa o strechu nad hlavou v súťaži o najrýchlejšie doručenie syra medzi Alfiho tímom reprezentujúcich dedinku Flåklypa a tímom majiteľa syrárne z dedinky Slidre. Opäť sa môžete potešiť výbornou stopmotion animáciou, vtipnými gagmi v bláznivej súťaži, na konci ktorej pochopíte, že zbrklo staviť svoj domov či roky budované dielo nie je veľmi múdre. 75% ()

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Moc pěkná stop motion animace s krásnými postavičkami lidí, tučňáka a ježka. A jedno znovuzrození jednoho pradávného sýrového závodu, které je sledováno nejen místními, ale i televizí. Ta amatérská televize včetně svých reklam mě fakt dostávala. Nejlepší byla ta amatérská hudba pomocí xylofonu. [89. hodnocení, 3. komentář, 69%] ()

Reklama

zette 

všetky recenzie používateľa

Nadherne zpracovani a animace. Deda byl jako zivy. Dejove celkem zajimave, napadite zlepsovaky a pekny happy end. 70% mi v tomto pripade prijde malo. ()

PaoloNegro 

všetky recenzie používateľa

Norský film animovaný technikou stop motion. Ač nemáme děti, pustili jsme si tento film jen tak ze zvědavosti. Na první dobrou po dlouhé době animovaný film nejen pro děti bez násilí, hysterie a naopak s myšlenkou, že ne každý musí být mistr světa nebo kandidát na papeže a že život nejsou závody. Dabing včetně různých textů a pojmenování například hlavní postava Sluník Napínáček Kundersen se vám vryje tak trochu do paměti, proč ne taky. Ve shodě se svou životní filozofií bojovat fairplay, nevzdávat se, být týmový hráč, nechtít za každou cenu vyhrát mohu doporučit. Možná s dětskými reakcemi a vnímáním bude film ještě silnější pro celou rodinu. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Klasická stop-motion technika animácie a syrové dobrodružstvo s kopou humoru a trocha i nápadmi. Animácia je úžasná, ten humor občas dobrý, parodizujúci, občas trápnejší či nepochopený (asi mne neznáme nórske reálie). Škoda, že nepoznám pôvodný animák z roku 1988, aby som sa mohol od čoho odpichnúť, ale aj tak sa jedná o celkom zdarilé dielo, aj keď s čiastočne predvídateľným a moralizujúcim príbehom. Napriek nálepke 'rodinný' vhodný aj pre staršie osadenstvo. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama