Reklama

Reklama

Nevolaj ma syn

(festivalový názov)
  • Česko Nejsem tvůj syn (festivalový názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pierre má sedemnásť rokov a je v rozkvete puberty. Hrá v kapele, užíva si sex na večierkoch a tajne si skúša pred zrkadlom dámske šaty a rúž. Po otcovej smrti sa oňho a o jeho mladšiu sestru Jacqueline stará matka Aracy, ktorá ich oboch rozmaznáva. Keď Pierre zistí, že jeho domnelá matka ho ako novorodenca ukradla z nemocnice, od základov mu to zmení život. Zo dňa na deň sa mu zrúti svet, matku zatknú. Jeho biologickí rodičia Gloria a Matheus hľadali svojho najstaršieho synom ho dlhých sedemnásť rokov; teraz sa zúfalo snažia dohnať stratené roky a tráviť čas so, ktorého volajú Felipe. Pod kritickým dohľadom mladšieho brata Jocu sa Pierre/Felipe nasťahuje k svojej novej zazobanej rodine, ktorej členovia sú odhodlaní vychovávať ho podľa svojich predstáv. Ale Pierre má so svojím životom vlastné plány... (MFFK Febiofest)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (2)

poz3n 

všetky recenzie používateľa

Téma filmu se možná jeví zajímavě, ale zpracování je zas jak kdyby to někdo spatlal na koleni za 5 minut 12. Chápu, že podobný styl má divákovi přiblížit tu sociální rovinu obyčejných lidí, ale já od filmu bohužel očekávám asi trochu něco jiného. Navíc mám pocit, že podobný technický styl vyprávění se často snaží pouze zakrýt neschopnost a neumětelství tvůrců. 4/10 ()

Biopler 

všetky recenzie používateľa

Katastrofa. Z tohto filmu sa dá čítať jedine to, že ak chlapec nemá otca, tak nemá vzor. Nevie sa začleniť v spoločnosti... a je tak sám a duchovne vyprázdnený, že má i sklon k pupuš úmyslom. Námet ani nemusí byť zlý, ale tak ak už niečo začnem, tak aj dokončím. Skrátka nedotiahnuté. Čo chcela autorka týmto snímkom povedať? ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama