Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas mnohých misií a napriek neprekonateľným prekážkam Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina prekonali, a premohli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz čelia protivníkovi, ktorý sa vynára z tieňov minulosti, je poháňaný krvnou pomstou, je odhodlaný rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje. Vo filme Fast Five z roku 2011 Dom a jeho partia zlikvidovali zákerného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa a na moste v Riu De Janeiro mu sťali hlavu. Nevedeli však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa) bol toho všetkého svedkom a posledných 12 rokov pripravoval plán, ako prinútiť Doma zaplatiť najvyššiu cenu. (CinemArt SK)

(viac)

Galéria (50)

Súvisiace novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (viac)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

Reklama

Reklama