Reklama

Reklama

Chci mluvit se svým agentem!

(seriál)
  • Francúzsko Dix pour cent (viac)
Francúzsko, (2015–2020)

Tvorcovia:

Fanny Herrero

Hrajú:

Camille Cottin, Thibault de Montalembert, Liliane Rovère, Stefi Celma, Nicolas Maury, Laure Calamy, François Civil, Ophélia Kolb (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Po smrti zakladateľa a šéfa agentúry pre filmové talenty prevezmú vedenie spoločnosti štyria agenti. Rýchlo však zistia, že zastupovať hercov nie je len tak. Vo svetle filmovej produkcie musia čeliť egám svojich hviezd, finančným a právnym ťažkostiam a iných komplikáciám, pričom zároveň medzi sebou súperia o moc a prestíž. (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (3)

tribican 

všetky recenzie používateľa

Skvělá kombinace komedie a dramatu. Úplně všechno tu funguje, pařížské prostředí, francouzští herci, kamera, scénář. 95 % ()

Reklama

Forty- 

všetky recenzie používateľa

Neokukane prostredie Parizskych agentov velkych filmovych hviezd. Super herci, super audiovizual, super atmosfera, chytlavy dej, co viac od serialu chciet. ()

Galéria (138)

Zaujímavosti (4)

  • Keďže séria sa odohráva okolo talentových agentov, každá epizóda sa sústreďuje na jedného alebo dvoch významných hercov, ktorí hrajú sami seba, celkovo sa ich objavilo vyše 100, ale len v prvej sezóne sa odmietlo objaviť asi tridsať francúzskych hviezd. (Arsenal83)
  • Producent seriálu Dominique Besnehard bol 20 rokov jedným z najväčších talentových agentov vo Francúzsku a riadil kariéry niektorých z popredných hercov, herečiek a režisérov v krajine, vrátane väčšiny celebrít, ktoré vystupovali ako oni sami v seriáli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama