Reklama

Reklama

Každý člen vojska vraj hovorí, že v deň, kedy sa jeho služba skončí, bude oslavovať, ako keby bol koniec sveta. V tomto filme sa však vojaci naozaj ocitnú na pokraji konca sveta. Po spomínanej tradičnej párty, ktorá vôbec nedopadla dobre, zisťujú, že ich mesto je plné nemŕtvych, a oni sú poslednou nádejou na záchranu sveta. Dokážu však chlapi, ktorí v sebe ešte stále majú zvyšky alkoholu z poslednej noci, nájsť liek a pomôcť tak osobám, ktoré nákazu prežili? (Marceloo)

(viac)

Recenzie (13)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá a nízkorozpočtová hororová komédia so zombíkmi, ktorá sa ani na sekundu neberie vážne. Vidno, že natáčanie musela byť celkom sranda a tvorcovia sa snažili do každej scény narvať niečo čo by pobavilo a stálo zato. Borci to však trochu neustriehli a až moc tlačia na pílu, čo má za následok že pobaví len zlomok scén. Niektoré nápady boli priam geniálne (chlapík s prilepenou nafukovacou Ančou na tele počas celého filmu vedie), niektoré obstojné( Cameá Randyho Couturea s Dannym Trejom v roli zombie a následný ultimátny súboj v štýle konzolových bojoviek) ale veľa je aj príliš prvoplánových a nie tak vtipných ako si zrejme mysleli scenáristi Máme tu i zopár známych béčkových tvárí, pri čom všetky z nich sa tu v podstate iba na chvíľku mihnú. Objektívne je to strašná a veľmi lacno vyzerajúca záležitosť, ale sála z toho zápal a nadšenie pre vec. A to sa cení. 35% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale tohle mě skutečně dostalo. Parodie na akční hororové filmy se zombie, kdy v podstatě každá scéna je nějakým vtipem, každou chvíli někdo hlásí. Jasně, je toho moc a někdy ty vtipy nevyjdou, je vidět, že je to celkem levné, triky jsou otřesné, ale stejně jsem se bavil, to film splnil naplno. Nečekané, ale povedené. ()

Reklama

Wade 

všetky recenzie používateľa

Šílená trapná krvavá zombie jízda, která mě, ale fakt bavila. Mám pro tyhle filmy celkem slabost a skoro vždy mě dokážou zabavit natolik že dám vysoké hodnocení a to se přesně stalo i u Range 15. Scéna se sbíráním klíčů byla top a opravdu jsem se zasmál Range 15 je mimo to i film který ukáže jak správně ****** se zombie. Za mě super a 4* si to zaslouží. 78% ---- 8/10 IMDb ()

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tvůrci toho filmu si evidentně dělají z diváka srandu, ale bohužel tím špatným způsobem. Ze začátku mě možná ještě ten příval stupidit i bavil, ale postupně se změnilo už jenom v nekoukatelnou nudnou slátaninu. Pár známějších béčkových jmen v obsazení naprosto k ničemu. Zbytečnost, zahodit a zapomenout! 0% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

80% z 2 904 zhúlených onanistov z IMDb sa rozhodlo zmiasť celý svet, pričom sa všemožne snažia presvedčiť okolie, že "Range 15", napriek silnej dávke trápnosti stojí za pozornosť. Kým podaktorí bez váhania skočili na cajgel bez sedačky, aby si to celé dosýtosti užili, ostatní predsa len otvorili viac ako jedno oko a reálne zhodnotili, že táto atrapa "Hangover" v kombinácii s "Armageddon-om" bez Bruce Willisa nie je viac - ako len obyčajnou píčovinou. Ja netvrdím, že sa som sa pár krát nezasmial, že by boli podaktoré pasáže hodné zombie subžánru vyslovene márne, ale päť hviezd??? A 7,8 rating??? - 45% ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • Tvorcovia chceli vo svojej kampani na Indiegogo vyzbierať 325 000 €. Nakoniec sa im podarilo cez 1,1 milióna € od viac ako 10 000 osôb. (Marceloo)

Reklama

Reklama