Reklama

Reklama

Barack a Michelle: Prvé rande

  • USA Southside with You
Trailer 2

Študent právnickej fakulty Harvardskej univerzity Barack Obama (Parker Sawyers) v lete roku 1989 vypomáhal v právnickej firme v Chicagu. Zoznámil sa v nej s mladou právničkou Michelle Robinsonovou (Tika Sumpter), s ktorou mal ísť na komunitné stretnutie. Keď sa však ráno stretnú, povie jej, že stretnutie je až o 16:00 a dovtedy chce vyplniť čas vzájomným spoznávaním sa. Michelle sa spočiatku zdráha, pretože spolu pracujú, ale napokon súhlasí. Navštívia spolu výstavu afrického umenia v miestnom umeleckom centre a počas prechádzky parkom si vymieňajú príbehy o dospievaní. Na komunitnom stretnutí Obama prednesie strhujúci prejav, ktorý publikum, vrátane Robinsonovej, nadšane prijalo. Večer si pozrú premietanie filmu Spikea Leeho Konaj správne a dajú si prvý bozk pred zmrzlinárňou, ktorý zavŕši ich prvé rande. (TV Doma)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (4)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Je to možno len obyčajný romantický film a miestami trošku nudný a veľmi plný dialógov, ale na druhú stranu musím povedať, že "Southside With You" má celkom dobrú atmosféru a obaja hlavní hrdinovia majú medzi sebou celkom dobrú chémiu. Je tu jeden skutočne vynikajúci monológ Baracka Obamu v kostole, ktorý stojí za to a občas možno aj dialógy medzi našou dvojicou zaujmú alebo prinesú trošku komédie. Inak neviem čo by som o tomto filme nejako výrazne povedal. Možno je zaujímavý fakt, že sa sústredí len na jeden deň, no dokopy si absolútne nepamätám dialógy, ani nejaké zaujímavé aspekty života Baracka alebo Michelle. Netvrdím, že je to úplne zabudnuteľné, ale rozhodne som si vedel predstaviť, že by mohli týchto ľudí spracovať zaujímavejšie. Ako milý romantický film je to okey. Ako niečo hlbšie... neviem. Miestami nudí, miestami zaujme, jedna skvelá reč, opäť debaty, pusa, rozlúčka a koniec. Berte to ako realitu a zvážte si sami, či je toto film pre vás. Som rád, že som ho videl, nemyslím si, že by som si ho pozrel znovu. Hodnotenie: C+ ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Dějově velmi mdlé, ale scénáři neskutečně napomáhají šikovně napsané dialogy i postavy, které vynahradí veškeré nedostatky svým filozofováním. To, kdo jsou hlavní postavy, také trochu nahrává, ale rozhodně mohu Southside With You pochválit za příjemnou atmosféru a hodnotit jako průměr. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Taková hezká a celkem obyčejná romance, kde k ničemu pořádně nedojde, ale je to zabaleno do smysluplných řečí a významu člověka a jeho cestě. Nic neobyčejného, ale hlavní postavy se jmenují Barack a Michelle. Ano, prezident je velký vizionář a romantik, navíc kouří! Ne, je to jen obyčejný romantický film, ani tohle z něj nedělá nic víc. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (19)

  • Tento film sa odohráva v Chicagu, kde v mladších rokoch naozaj žil a pracoval Barack Obama. Je skalným fanúšikom bejzbalového tímu Chicaga White Sox. V meste žil do roku 1989. (Arsenal83)

Reklama

Reklama