Reklama

Reklama

Barbie: Tajná agentka

  • Česko Barbie: Tajná agentka (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na začiatku príbehu filmu Barbie: Tajná agentka zastihneme našu hrdinku Barbie spoločne s kamarátkami Terezou a Renée na gymnastickom tréningu. Dievčatá sú tak šikovné, že ich schopnosti upútajú pozornosť tajnej agentúry, ktorá naháňa najväčších zločincov sveta. Medzi nich patrí aj zlodejka šperkov, ktorá vďaka svojej rafinovanosti prekonáva aj tie najzložitejšie překážky. Nasadiť proti nej gymnastky síce vyzerá ako šialený a zúfalý nápad, ale, ako dobre vieme, odvážnemu šťastie praje. Nový život vo svete špionáže si užívajú aj Barbie s Terezou a Renée, pretože vďaka tomu môžu skúšať neuveriteľné množstvo najrôznejších kostýmov, používať najmodernejšie technické vychytávky a tráviť čas v spoločnosti milých robotích maznáčikov. V prvom rade ale budú musieť pracovať – naháňať šikovnú a prefíkanú zlodejku. A vďaka tomu zistia, že v zdanlivo krehkých dievčatách sa môže skrývať veľký kus talentu. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (9)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně nejsem fanda panenky Barbie, nicméně poselství o tom, že přátelství, píle a touha po vlastní cestě (byť v hávu dlouhonohé blondýny s pasem bez posledních dvou žeber) má jisté kouzlo. Je až s podivem, že malé slečny nevnímají umělou dokonalost Barbie girls, ale jejich šikovnost, temperament a spoustu technických vychytávek. Film byl roztomilý a tři hvězdy si ve své kategorii plně zaslouží. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku to vypadá, že by to mohlo být celkem cool špionážní, ale nakonec je z toho jen obyčejný film pro holky a možná i kluky, v kterém se děsivě moralizuje a všechno je v něm neskutečně předvídatelné. Nečekám, že tohle budou skvělé filmy, al tady se nikdo moc nesnažil, ani ty vtipy tu nejsou a celkově stojí atmosféra za prd. ()

Reklama

JaniiSakova 

všetky recenzie používateľa

Ne že bych snad čekala od Barbie filmu zápletku jako od Spielberga, ale tohle bylo tak extrémně předvídatelný, že to až bolí. Jednu hvězdičku dávám za to, jak moc jsme se s kamarádkou nasmály u stopování výrazů hlavního ''záporáka'' při jednom z ''brilantně'' napsaných dialogů. Tahle kopie na Totally spies a Jamese Bonda v růžovém pláštíku je fakt hrůza :D ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Taká malá menšia Barbie katastrofa, avšak v rámci svojho žánru znesiteľná. Ono by to ani nebol zlý nápad dať Barbie do role špiónky, ale spraviť to tak stupídnym a nezmyselným spôsobom ako v tomto snímku, to hádam prekuknú aj tie najmenšie deti, ktorým je to určené. Asi by som očakával vyučovať a zabávať mladých ľudí podnetnejším spôsobom. Toto sú síce silné dve hviezdy aj vďaka vylepšenej grafike, ale stále iba dve. 45 % ()

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

Uff.. přežil jsem to... Dotičné osoby, hlavně ty žvatlající nějak zapomněli komu hlavně je tento typ filmu určen.. takže tak to i beru. Stupidnější než M.H.. ale dalo se to.. To už mi víc pitomá přijde ta legendární Beruška a kocour kterou nevím proč všichni vynášejí do nebe.. ani 10minut jsem to nevydržel., to se prostě nedalo! O_o ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama