Reklama

Reklama

Ulica Cloverfield 10

  • Česko Ulice Cloverfield 10 (viac)
Trailer 1

Len tak si idete v aute a zrazu do vás z boku napáli nejaký idiot. Prebudíte sa poudieraný, ale živý v podzemnej kobke, kde vám neznámy čudák povie, že ste práve vyhrali hlavnú cenu v životnej lotérii. Spomínaný neznámy čudák (John Goodman) sa volá Howard a je to skúsený „Prepper". To sú ľudia, ktorí tušia, že jedného dňa prestane fungovať svet, a tak sa na to pripravujú. Napríklad Howard si postavil a komfortne vybavil podzemný bunker. Výhra Michelle (Mary Elizabeth Winstead) spočíva v tom, že ju našiel vo vraku havarovaného auta a presunul do svojho krytu krátko predtým, než Zem v plnej sile zasiahla gigantická katastrofa, ktorá zničila všetok pozemský život. Emmett, jeho kamoš, ktorý mu so stavbou pomáhal (John Gallagher), a Michelle sú podľa všetkého široko ďaleko jediní, čo prežili. Škoda, že mimo bunkra je vzduch kontaminovaný a preto z neho nemôžu von. Michelle ale tejto teórii veľmi neverí. Howarda považuje za magora, ktorý ju uniesol a pod zámienkou ju chce udržať v bunkri. Lenže dôkazov, že má tento apokalyptický vizionár pravdu, sa postupne objavuje stále viac... Rovnako ako dôkazov toho, že Howard je fakt riadny magor. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
01:41

Súvisiace novinky

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

30.01.2021

Jeden z prvních velkých found-footage snímků Monstrum (Cloverfield) z roku 2008 se dočká přímého pokračování. Snímek režiséra Matta Reevese vydělal celosvětově nějakých 172 milionů a série se… (viac)

Uncharted našlo nového režiséra

Uncharted našlo nového režiséra

18.01.2019

Po odchodu Shawna Levyho (Ocelová pěst) se filmová adaptace herního Uncharted znovu ocitla bez režiséra. Snímek, který má vyprávět o mladém Nathanu Drakeovi, jehož ve filmu ztvární Tom Holland … (viac)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (viac)

Třetí Cloverfield už je na cestě

Třetí Cloverfield už je na cestě

28.10.2016

J. J. Abrams pokračuje v budování sci-fi antologie, která zatím čítá Monstrum (aka Cloverfield) z roku 2008 a letošní Ulici Cloverfield 10. Série tajuplných thrillerů, v nichž si nemůžete být ničím… (viac)

Reklama

Reklama